1. 1

  Hij heeft wel iets weg van Krimson uit Suske & Wiske:
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/krimson.jpg[/img]
  Deze olijke snuiter lijkt mij daarentegen innemender….

 2. 5

  Omdat ie nog leuker is even gekopieerd van Om ter Saaist :

  Nog een andere opname, nog later diezelfde verkiezingsavond, van dit interview op de Luikse regionale TV.
  Samen met zoon Frédéric, burgemeester van het nabijgelegen Herstal (!): minuut 3 en verder is kostelijk – zijn zoon lijkt zit zich tenenkrullend te zitten schamen – op het einde, minuut 8 en verder, lalt hij door afsluiting van de presentator heen.

 3. 8

  Dat kan geen toeval zijn: een kwart miljoen keer is het filmpje gedownload, en hij heeft 54% van de stemmen op z’n naam.
  Leve Wallonie, waar 54% dronken gaat kiezen.
  Wat ben ik blij dat ik in België leef.

 4. 9

  Hilarisch dat laatste filmpje. Zijn zoon had em overigens uit de uitzending moeten houden.

  NB Dit is de Luikse regionale TV. Hebben jullie al gezien hoe mooi de decors zijn? De presentatoren? Kan daar de Utrechtse TV tegenop?

 5. 10

  jaja, lach maar!
  “Na federale en regionale verkiezingen in 1999 stapte Daerden definitief over naar het regionale niveau. Hij werd eerst minister van Beroepsopleiding en Huisvesting in de Waalse regering, vanaf 2000 werd hij vice-minister-president van de Waalse regering met als bevoegdheden Begroting, Financiën, Huisvesting, Infrastructuur en Openbare Werken, vanaf 2003 tegelijk ook minister van Begroting in de Franse Gemeenschapsregering. Na de regionale verkiezingen van 2004 werd hij vice-minister-president in zowel de Franse Gemeenschaps- als de Waalse Gewestregering. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 in Ans haalde de PS met hem als lijsttrekker de absolute meerderheid.”