1. 2

  Toch geloof ik er niet echt in, je moet de gezagsgetrouwheid van CDAers nooit onderschatten. Zowel het bestuur, de fractievoorzitter en 19/21 van de fractie zijn voor. En de meeste CDAers komen uit de provincie en zijn stiekem wel een beetje bang voor de islam door alle verhalen die uit de randstad komen.

 2. 3

  Geloven is hopen. We zullen wel zien zaterdag. Maar twee mensen tegen, het bestuur kan unaniem naar buiten komen, maar de interim-voorzitter had zo zijn bedenkingen, de fractie-voorzitter is de initiator. De provinciale CDA-ers zijn niet bij voorbaat voor, want sommige provincies kunnen linkser zijn dan Den Haag, en stiekum bang zijn, dat ben ik ook voor spinnen in het donker. Gezagsgetrouwheid dat is zelfs binnen het CDA tanende, kijkende naar de weggelopen kiezers.

 3. 8

  Duitsers hebben in ieder geval het intellect om te leren van het verleden.

  Ik hoop voor de Duitsers dat het niet zo ver komt als in Nederland, maar dat merken we in de loop der tijd vanzelf wel.

 4. 9

  Ja okay, als ik holland straks verlaat dan ook richting de oost en zal ik zeker overwegen om in doitsland te blijven hangen. Maar helemaal okay is deze gristen-democratische afweging niet, vind ik. Daarbij laat je Geert zo voor open goal scoren? Hoewel het niet aan doitsers is om met hem de discussie aan te gaan -of course. Anyways “we” konden wel eens verder moeten reizen dan die Heimat..

 5. 10

  Geert kan alleen in Nederland voor open goal scoren. Nederland wordt nu al door menigeen gezien als de Duitsland uit de 2e WO. Zover is het gelukkig nog lang niet………….

 6. 11

  Dehaene wil geen internationale sancties.
  Waarom is dat überhaupt een gedachte die bestaat.
  Dat is toch compleet een fantasie, en een beetje een schrikbeeld noemen voordat je het een zin later weer afschiet.
  Leuk trucje om onnodig angst te zaaien in een artikel.

 7. 13

  Tja, het is in sommige ogen ook heel erg slecht wat er nu in Den Haag gebeurt. Of dat inderdaad zo is zien we over geruime tijd pas.

  Opmerkelijk is wel dat het voorgenomen beleid op een aantal punten toch bijna “links” genoemd mag worden.

  Maar ja, als GW erbij betrokken is KAN het dus niet goed zijn, hè? Of is het misschien toch weer anders?