Lijsttrekkersdebat Knevel en Van den Brink

Vanavond het Grote EO-Lijsttrekkersdebat onder leiding van Andries Knevel en Thijs van den Brink. Met medewerking van Mark Rutte, Emiel Roemer, Diederik Samsom, Geert Wilders en Alexander Pechtold. Hoofdthema: Indianen. 

Zit u er klaar voor? Het Grote Lijsttrekkersdebat gaat beginnen. Na RTL 4 is het nu de beurt aan het bekende duo Knevel en Van den Brink, onder de Indianen beter bekend als Priemende Vinger en Vierkant Hoofd. En aangezien de Indianen een niet meer te negeren onderdeel van het Nederlandse electoraat vormen, zullen wij die namen hanteren. Vooral ook nu bekend werd dat steeds meer Indianen zich niet gehoord voelen door de Nederlandse politiek en er een steeds grotere afkeer van krijgen.

Wie zullen Priemende Vinger en Vierkant Hoofd vanavond mogen verwelkomen? Allereerst natuurlijk ons huidige opperhoofd Gierende Hyena. Verder zullen aanschuiven de rondbuikindiaan Gezellige Beer van de SP, Nooit Meer Kammen van de PvdA, Behaagzieke Toekan van het CDA, Kereltje Eikelhoofd van D66 en Zilverlokje van de PVV. Knuffelt Met Bomen van GroenLinks schijnt te ontbreken, die doet er kennelijk niet meer toe. 

Waar zij het over gaan hebben, ik wil het eigenlijk niet weten. Waarschijnlijk over de veiligheid (en hoe om te gaan met criminele Indianen), Indianen in de zorg (moet de zweethut uit het ziekenfonds?), de economische crisis (moeten we terug naar spiegeltjes en kraaltjes?), Indianen en de hypotheekrenteaftrek (geldt die ook voor Tipi’s?) en wie wil straks met wie de vredespijp roken? Maar het hoofdthema is vermoedelijk Europa: hebben de Indianen geen leuk dansje zodat het allemaal goed komt?

Priemende Vinger en Vierkant Hoofd zullen wel weer strontvervelend zijn. Wij hopen persoonlijk dat Gierende Hyena en Gezellige Beer tegen elkaar worden uitgespeeld en dat Nooit Meer Kammen zich na deze avond mag omdopen tot Lachende Derde.

Uw snedige commentaren kunt u hieronder kwijt. Mocht u liever op twitter laten merken hoe witty u bent, dan raden wij hashtag #zg12 aan. Of nee, dat was voor zomergasten. Nu ja, u zoekt het zelf maar uit.

 1. 5

  duidelijk die vrachtwagen chaufeur krijgt het na kijken, weer een zinloze discussie zonder duidelijke visie van de partijen, blind voor het geld.
  AHHHAAAAA hoe moet dat straks gaan met dit ongeregeld stelletje onbetrouwbare zakkenvullers, heb geen andere keuze dan uit de EU te stappen, jammer dat er maar een partij dit inziet, en de rest ziet het wel maar durft niet, laf, en zo gaat Nederland naar de knoppen.
  ik ben gedwongen om wilders te stemmen. want de rest daar heb ik geen vertrouwen meer in.
  Nederland is een handels land, jaja en daar is EUROPA heel afhankelijk van, dus kunnen ze niet om ons heen, maar ja probeer dat maar eens hardop te zeggen. gegroet.

 2. 6

  Kon het niet aanzien,vervuilen al weken mijn radio krant en tv..alsof er in kom kommertijd gen news is

  pffft we will emanicipate right from iran by real ict infrasrtructuur,en take de freedom..of syria with us.

  de paral;ympics van onse politici
  `Nu new in vrplicht nirt braagstuurde ziekenfoindspakket “9 75 euro per rolastor;
  waar ik er 100 per dag vernietigen moet,niet mag fergvergeven,voor de…zoals doordraien opo veiling…
  prijs….ik kanm simpleweg idd geen woorden meer vinen///al mijn toestenborden schieten tekort..

  pussy riot; / tokrr[yhr fundameny;odts of an kind out of or pssy
  trias politcqal;
  een levensgrote vagina en dan die kop van de srtaay
  cut out…..

  no0g effe en hij zit weer oppd elouche achterban van ruttenvo0o0r mdiemn2 mkutzetetjies handep;swaar5,behimd mclosed dooorsss.;.
  o jes, een regenboegen voorbinddeedlo.van 1.80 meter;
  en diameter 0.60 meter .
  annal tot >dN 40 METER DIKKE EN DUNN E DARM A N NAL
  RTEGEN TEGEN AIDS….\
  VAST OOK BABIES IN ONZE HUIDIGE KINERVERKACHTINGS OPVANG

  NU GRATISW, sorry caplsockl; een anticonceptie middel,bij elkemcolities 3 dagen vrc htbr pr mand,om en nsabijna een miskraam of verkachtinf DE inburgeringhs vraag emn iraamese homo./..zijn leen vam afhangt/haar.68 jaar te ;lang in barmhartigheid gehangen….
  naast je zus≥
  dus, nu in ziwkwnfondsoakket basis
  DE ultieme ant6icincetptue u angeboden door uw zorgverzkerars in samenwerking met de kerken der rekigie wie jezseus martel;de en hingen/…./

  nu gratis anticopnceptir;lsst i bvrtltsvhytrm rm fr lsnd fst u./…xzwanger wordt id. fsn klrin.
  `9weliiswaar, niet kliener dazn bij andereren vriouwen tenzij….anticon ceptie/.…..obndervodt…
  Toch naasat het duizebnje vab rutte; volgens iwe ontkennen vab de gholocaqust en akklen afwijkende van het uberasch…een mening zou zijmn
  dat economisch stuk onbenul mniet zpu wete je pas een mening kan vormrn als mje de feiten kenmt
  rn mrning id grrn frit;n vtrijhrifd rn democrstoir id mssr lslastifg

  donner rregelt e formsti en duidi ngv uitslag weg `’ oonahfhankelijk”
  zo hij zegt;. ja vast en sure..
  \een dictatuur..volstaat donner,net als zijn opa; ….onfahankelijke partrijloze koningshuis,.,.paserd de held en dood door schuld schiphol uitset cenhtra vbouwfrayud

  bopuw nfraude en brandvo0oresschriftej;..;.no words, nor letter, can ebver …what them destruct well known factually how..
  B an me.

 3. 7

  “Nederland is een handels land, jaja en daar is EUROPA heel afhankelijk van, dus kunnen ze niet om ons heen, maar ja probeer dat maar eens hardop te zeggen.”

  Piep. Piep. Malfunction…. Cause Effect.

 4. 8

  Geestig.
  Hoofdthema Europa.
  Maar dat is nu juist een onderwerp wat er niets toe doet, behalve in de verkiezingsrhetoriek.
  Zo had Wilders weer een leuke, de man heeft z’n roeping als cabaretier gemist, ‘leg de rekening niet bij de zieken, maar bij de Grieken’.

  Een landje wat een 65 % van z’n nationale inkomen exporteert kan zich niet veroorloven welk buitenland dan ook op de tenen te gaan staan.
  Zo lang Merkel en Hollande de EU en de euro nog overeind willen houden, of doen alsof, zullen wij de EU en de euro steunen.

  Het wordt pas leuk als Merkel en Hollande ruzie krijgen, wel of geen EU en euro, dan gaan wij aan de kant van Duitsland staan, ons belangrijkste exportland.

  In de roemruchte Tachtigjarige Oorlog, die de Moslims voor ons wonnen, Philips had veel last van ze in de Middellandse zee, verkochten wij kruit en kogels aan de Spanjaarden.

 5. 9

  “dN 40 METER DIKKE EN DUNN E DARM A N NAL
  RTEGEN TEGEN AIDS….\
  VAST OOK BABIES IN ONZE HUIDIGE KINERVERKACHTINGS OPVANG

  NU GRATISW, sorry caplsockl”

  Ja die capslock kan wel eens behoorlijk in de weg zitten.