L-z Boy – Digitale Kijkwijzer

Op de website van het Amerikaanse documentaire programma PBS Frontline is een documentaire over de Israelische radicale zionisten te zien. Een opmerkelijke documentaire over een onderbelicht thema in de westerse media. Volgelingen van de Amerikaans-Israelische rabbi Meir David Kahane, stichter van de Jewish Defense League (JDL) en de politieke Joods-fascistische beweging Kach, planden in februari 2002 een terroristische aanslag op een Islamitische meisjesschool in Jeruzalem.

Links:
Israel’s Next War – PBS Frontline
Kahane – official website

 1. 3

  Die documentaire heb ik een tijdje geleden gezien, maar waar ook al weer? Enger nog dan die gasten zelf, waren hun neo-zio wijven, zoals alle bekeerlingen en zeloten al foeilijk en nog veel lelijker door hun verheven, arrogante bekkies boven hysterische oogopslag. Griezels. Maar goed, extremisten en religieuze fanaten heb je dus overal.
  Interessante vraag: Waarom dragen álle fundamentalisten baarden, ongeacht de signatuur en vinden ze blijkbaar allemaal dat het een opdracht van god is om er zulke afzichtelijke vrouwen op na te houden?

 2. 4

  @sans Pareille: Kom op, ga mee in de vaart der volkeren, 17 miles an hour is niet genoeg ;-)

  [URL=http://img293.imageshack.us/my.php?image=sanspareil0hf.jpg][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/6942/sanspareil0hf.th.jpg[/IMG]

 3. 5

  @sanspareille: ik weet niet of je genoeg fanatiekelingen kent, maar sommige fanatieke wijven zijn echt bloed mooi, hoewel ik moet toegeven een zwak te hebben voor de mediterrane physiognomie, en de sociaal-economische en politieke omstandigheden gunstig zijn aldaar voor extremisme momenteel. Helaas komt in deze documentaire het andere geslacht nauwelijks in beeld of aan het woord.