Kromzwaarden: Islamisering van de Wijk

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Deze bijdrage aan het open podium is van DeVikingIk dacht nog, ik ga even voor de Sint wat voor mijn zoontje kopen. Al shoppend in het enorm kleine winkelcentrum van het achterlijke Leidschenveen(haags belastinggebied)kom ik bij de mega grote Digros alwaar ze altijd wel leuke restpartijen uit louche Chinese fabrieken kwijt moeten aan de argeloze consument. Ja, met containers vol. Na de gebruikelijke standaard voer en drank kom ik bij de aanbiedingsrekken. Ik zie daar opeens die kromzwaarden liggen en dacht: die blonde kuif in de 2de Kamer heeft gelijk. Dat zijn de kromzwaarden van de Islam die onze kruisridders bevochten in de strijd om de plaats in het Heilige Land. Maar wat moet de Digros daarmee? is de Islamisering begonnen en visioenen van de strijd in het midden-oosten doemen op in mijn geest. Dus de Turken zijn niet gestopt bij Wenen in 1700 nog wat en de Moren niet in Spanje nog eerder. Ze zijn hier de zwaarden die onze voorvaderen bevochten. Uit respect en voor mijn zoontje heb ik er maar een gekocht. O nee 2 want pappa moet ook gaan islamiseren. Dat is een nieuwe trend geloof ik. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen.

Reacties (9)

#1 Joost

Amen! En Sinterklaas is uiteindelijk ook maar een Taqqiya bedrijvende blanke moslim uit Turkije.

 • Volgende discussie
#2 Jonas

Een serieus islamitische vriend van mij heeft ook een kromzwaard hangen in zijn kamer, achter glas. Ja ja, dacht ik, en daarnaast een Koran opengeslagen met ontzettend mooie letters.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Paul

Op mij trap wonen twee gezinnen waarvan de vaders in het Rif gebergte geboren zijn. Totdat we wakker werden geschud door Wilders groetten we elkaar met ‘dag buurman’. Dat is niet meer mogelijk, ze hebben nu kromzwaarden van het fijnste Damasceense staal tussen hun tanden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Alla de Barmhartige

Hoofden werden met halve maan zwaarden afgehakt, handen worden afgehakt, benen ook. In de strijd met de kruisridders met hun rechte zwaarte(kruisen) waren de islamieten met hun kromzwaarden sneller in hun beweging. Hulde aan de DIGROS voor deze historische Islamisering, de overwinning is nabij!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 alida

Waar zit digros, dan koop ik er ook een,voor als de tijd aan de man komt.En nog een burka en klaar is kees

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 pedro

Ik ben gelukkig in mijn jeugd al geheel geïslamiseerd door het kijken naar de serie over Floris, met zijn helper Sindala, en speelde al met kromzwaarden voordat we wisten, dat dat islamisering was. Eerlijk gezegd, weet ik dat nu pas, dankzij het paranoïde brein van De Viking.

Maar goed, een beetje relativeren kan geen kwaad… Als kinderspeelgoed, dat altijd al verkocht werd, nu opeens islamisering heet, valt het met het gevaar van die islamisering dus wel mee. Want gezien het enorm grote aantal kinderen en ouderen, dat naar Floris keek en in hun jeugd met kromzwaarden speelden, zouden we al vele jaren lang sharia wetgeving in ons land moeten hebben, als deze bewering van De Viking waar is….

Of zou dit soms prachtige satire zijn van de Viking?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Erik

Ik ben niet geïslamiseerd, had als kind een cape en zo’n maskertje als Zorro, ik ben dus gehispaniseerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 DeViking

Ja, ja, lachen is het wel de islamisering met behulp van kromzwaardjes door de DIGROS… prachtig gezicht die islamitische legers met kromzwaarden die door de polders van bloed op weg zijn naar de grootste overwinning aller tijden. Helden! Ik zal mijn kinderen gelijk een paar DVD’s van The Kingdom of Heaven en Lawrence of Arabia laten zien. Dan worden ze in ieder geval juist geislamiseerd. Voordat deze trend weer voorbij is. En kunnen ze zich gemakkelijk onderwerpen aan de Islam zonder integratie cursussen….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 pedro

Dat is wel lachen ja. Islamitische legers in de polder met plastic kromzwaardjes van de Digros.

 • Vorige discussie