Rappers In De Sneeuw

Nederlandse rappers zien teerzand in Canada. “Dit is het einde van de wereld, nigger..”. Vier bekende Nederlandse rappers verlaten hun comfort zone en verkennen de spectaculaire Canadese natuur. Van de gigantische teerzanden in Alberta tot het prachtige Great Bear Rainforest bij Vancouver. Tijdens hun reis maken ze een rap over de schoonheid en de verwoesting die ze tegenkomen. Volg Brace, Darryl, Keizer en Nega op hun avontuur in de sneeuw elke zondag vanaf 18 november bij RTL 5 om 22.15

  1. 1

    rampartiesten dit. al hebben ze nog zoveel views op youtube en sta je nummer 1 in de statoz.com. Als je zo samenwerkt met Greenpeace verlies je je onafhankelijkheid.

  2. 2

    @tampaar, interessante stelling… maar definieer voor mij eens het begrip ‘onafhankelijkheid’? Is doelloos rappend over vrouwenbillen in de Bijlmer soms onafhankelijker en dus bewonderingswaardiger dan met Greenpeace op reis gaan? Wanneer zouden deze artiesten uit eigen onafhankelijkheid geheel onafhankelijk naar de teerzanden van Alberta afreizen? Of zie je ze liever op kosten van Shell een hersenloze ‘kijk mij eens chill met bouncende chicks aan het zwembad zitten’ videoclip opnemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren