Pianovingers

Serie:

Alles is politiek bij Sem en Babette. Een romantisch etentje loopt uit in een discussie over het sex appeal van politieke kopstukken. De serveerster lijk het wel interessant te vinden.

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

Bij het zien van de afbeelding betreffende Sem en Babette zou ik er niet van uitgaan dat ze beiden pianovingers hebben. Ik vond het vroeger (en nou nog) erg leuk om te zien als een romantiek tussen een stoere jongeman en een knappe jongedame iets komischer overkwam dan met seks. En hoe zoiets gebeurde op een grappige manier dat niet bij een romantisch etentje plaats vond zag ik ooit in 2004 bij een aflevering van de gestaakte Amerikaanse soapserie As The World Turns.
Twee acteurs uit deze serie, Jennifer en Mike genaamd en dat waren ook hun werkelijke namen, hadden geregeld romantische afspraken met elkaar (zij het niet in een restaurant) en dat zou op een winterse dag heel speciaal tot uiting komen. Toen ze beiden op een bank zaten in een huis en een tijdje over koetjes en kalfjes praatten stond Jennifer op en zij vond dat ze hun romantiek maar een tijdje moesten laten bekoelen. Mike, die de knappe roodharige jongedame daarvoor had gezoend, vond dat ze gelijk had en hij stond ook op van de bank. Het leek hem een geweldig idee om inderdaad wat af te koelen en voor Jennifer wist wat haar overkwam tilde Mike haar op, hij nam Jennifer over zijn rechterschouder heen (waarbij haar prachtige achterwerk mooi versierd overkwam in haar strakke blauwe spijkerbroek) en droeg haar richting de badkamer alsof hij van plan was om Jennifer werkelijk in de sneeuw te gaan deponeren! Gelukkig voor Jennifer ging dit echter niet door en hoefde ze niet eens op een piano te spelen.
Maar in een Nederlandse reclame was er ooit een gemaskerde “boef” te zien die ging “inbreken” in een winkel bij Eindhoven waar een gebruinde verkoopster met lang zwart haar en gekleed in een grasgroene trui en een blauwe spijkerbroek hem opwachtte. Ze verkocht aan de man een cadeau maar deze wilde toch veel meer hebben en hij droeg op het einde de vrouw (evenals de opgenoemde Jennifer) als een soort liefdestrofee over zijn rechterschouder heen de winkel uit waarbij zij “hysterisch” gilde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*