serie

Ideale Liefde

Een romantische komedie over politiek of een politieke komedie over romantiek, hoe dan ook een online serie over het vieren van liefde.

Met: Niels van der Laan & Hanneke Last, Dewi Reijs, Martine Dukker, Reinier Noordzij, Jelle Menges, Isis Cabolet, Xander van Vledder en vele anderen.


Foto: daisy.images (cc)

Dirty Talk

De eerste keer dat Sem bij haar is, probeert Babette wat van de passie van hun eerste nacht samen terug te brengen. Het nieuws over Margaret Thatcher breng haar op ideeën.

Foto: daisy.images (cc)

Pianovingers

Alles is politiek bij Sem en Babette. Een romantisch etentje loopt uit in een discussie over het sex appeal van politieke kopstukken. De serveerster lijk het wel interessant te vinden.

Foto: daisy.images (cc)

Cupido Dijsselbloem

Nieuwe aflevering van Ideale Liefde die geheel toevallig over Cyprus, Dijsselbloem en andere politieke breinbrekers. Sem vergadert over Dijsselbloem als Babette binnenvalt. Ze valt niet echt in de smaak bij zijn politieke vrienden.

Foto: daisy.images (cc)

Politiek en seks: geen goede combinatie

Politiek en seks is een slechte combinatie. Stel je gaat met elkaar mee naar huis en nog voordat je goed en wel met alle leuks kunt beginnen, wordt duidelijk dat je politiek gezien diametraal tegenover elkaar staat. Dat is niet goed voor de, ehmm, sfeer.

Een groep filmmakers heeft deze politieke tegenstelling versus de liefde als uitgangspunt genomen voor de internetserie Ideale Liefde. In korte afleveringen worden Babette (VVD) en Sem (PvdA) gevolgd en zien we hoe ze naar elkaar toegroeien en hoe ze elkaar afstoten.

We zullen de afleveringen de komende weken trouw doorplaatsen. Vandaag aflevering 1: Opposites Attract.