Serie:

De eerste keer dat Sem bij haar is, probeert Babette wat van de passie van hun eerste nacht samen terug te brengen. Het nieuws over Margaret Thatcher breng haar op ideeën.

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

Ik ben zelf niet bepaald een seksliefhebber en hoe mensen elkaar liefdevol willen versieren (zoals dat bij Romeo en Julia van William Shakespeare gebeurd ) zou me onverschillig moeten laten. Als er al iets is wat de ideale liefde betreft, waar ik vreselijk om kon lachen, dan is het wel een leuk fragment uit een Nederlandse komediefilm uit 2004 waar ik helaas de titel niet van ken.
Er was in deze film een scene te zien waarin een groot tienermeisje met blond haar (gebonden in een paardenstaart), en gekleed in een lange bruine geblokte jas met daaronder een korte roze trui en een lichtblauwe spijkerbroek, een huis binnenging waar zich een stevige gebouwde jongeman bevond met bruin haar en hij was gekleed in een bruine trui met beige mouwen en een donkerblauwe spijkerbroek.
Het meisje had als (actrice)naam Bianca en de jongen werd Jimmy genoemd. Jimmy was bezig om een andere blonde jongedame, die op een bank zat te lezen en wiens naam niet werd vernoemd, het hof te maken totdat hij Bianca opeens ontwaarde. Bianca vroeg aan Jimmy of hij daar in het huis woonde terwijl deze antwoordde dat hij op iets beters wachtte en dat scheen Bianca te wezen! Hij begon haar te versieren waarna Jimmy de jas van Bianca uit deed en zo haar jeans waren te zien die zeer strak en hoog zaten gespannen over haar prachtige achterwerk! Jimmy had schijnbaar gewoon zin om met Bianca seks aan te gaan of naar een bioscoop af te reizen hoewel zij aangaf dat ze al een afspraak had. Jimmy vond dat ze dan maar haast moesten maken waarna hij Bianca optilde en haar over zijn rechterschouder nam alsof ze een zak meel was! Hoewel Bianca een erg gewichtige (letterlijk) jongedame was kostte het Jimmy weinig moeite om haar weg te dragen. Bianca bezat een mooie en flinke kont waar haar jeans erg strak overheen spande en wie weet voelde Jimmy er wel wat voor om daar eens een grote hoeveelheid klappen op te geven. Hij voerde haar met een juichende overwinningskreet door een deur heen en Bianca gaf via een non-verbale manier of gebarentaal richting het andere meisje aan dat ze niet veel van haar “verloofde” begreep! Deze trok alleen een verbaasd en zuur gezicht omdat ze schijnbaar inderdaad niets snapte van deze “romantische” scene en bij Romeo en Julia vast niet snel voorkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*