1. 8

  “Wij zijn wel de laatsten om te beweren dat in onze hectische levens een hulplijntje op zijn tijd geen bittere noodzaak is,” zo onderbouwen zangers Nick en Simon hun steun.

 2. 14

  Moet ik om dit te steunen eerst áán de Coke? Wat onzinnig… Ben net zo blij dat ik altijd zonder heb gekunt…

  _____________________//

 3. 15

  Ik zal het tegen mijn huisgenoot zeggen als ie voor de zoveelste keer om 4 uur ’s nachts half dronken half drugged-out naar mijn kamer komt en me een snuif probeert aan te bieden.

 4. 18

  Best aardig gedaan. Tot en met de op een na laatste alinea was ik er toch ingetrapt. Het ongeloof steeg per zin, maar toch bleek ik toch mogelijkheden te blijven zien om het te geloven. Of is dat nu heel naïef?

 5. 19

  @Kaj: Je kan het ipv zielig natuurlijk ook moedig noemen.

  Maar je opmerking past in de Oud-Hollandse traditie van dingen de grond in trappen voor ze een kans hebben gekregen, dus het valt je niet kwalijk te nemen…

 6. 21

  Ik bleef het ook tot een flink einde in het stuk gewoon geloven… Iets boycotten wat al verboden is… Zegt wel iets over de goedgelovigheid van de internerder (=ik). “Het staat op internet, dus het is waar”.

  Grappig! Goed gevonden, bestond volgens mij nog niet (in het Nederlands;)

 7. 23

  Vanavond, om het af te leren, voor het laatst p.p. zes platte zeeuwse oesters met drie nullen, een halfje veuve cliquot demi-sec en een gram barcode 770.

  *happy gangbang*