Iraanse vrouwen poseren naakt: ‘protest tegen politieke islam’

Foto: copyright ok. Gecheckt 01-03-2022

PROTEST – Als bijval voor de Nude Photo Revolutionary Calendar poseren Iraanse vrouwen naakt voor de camera. De kalender is een homage aan de Egyptische Aliaa Magda Elmahdy die werd aangeklaagd vanwege naaktfoto’s op haar blog.

Oja, alle beklikbare delen in deze post bevatten naakte beelden (NSFW dus) en die Iraanse vrouwen in het filmpje wonen veilig buiten Iran. Dat u het even weet.

Reacties (8)

#1 Serafijn Lampion

Wat geeft me toch de indruk dat Drs. Boobelino de Soto eigenlijk Peter Breedveld heet? Het vorige stukje had ook al een hoog FrontaalNaaktgehalte (en dat is een compliment).

  • Volgende discussie
#1.1 Carlos - Reactie op #1

Ik denk dat ik in mijn memmoires (ja met dubbel m), maar eens uit de (hoofd)doeken ga doen wie drs Boobelino de Soto (allemaal) is (geweest). Wanneer die echter uitkomen, mag Joost weten.

#1.2 Henrik - Reactie op #1.1

kijk je dan naar je eigen cup A ?

drs. BdeS was bijna uitsluitend Carlos.

#1.3 Carlos - Reactie op #1.2

bijna goed Henrik, de beste stukken waren uiteraard van mijn hand, maar er zat ook een CU fractiemedewerker tussen.

#1.4 Henrik - Reactie op #1.3

hier in Zutphen wordt luid gejuicht.

hmm, die CU fractiemedewerker, ik zal het mijn grootsteedse neef eens vragen.

#2 weerbarst

Jammer dat ze er niet een beetje bij buikdansen

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 TDC

Is het tergende naïviteit of gewoon platvoerse domheid van Drs Boobelino de Soto om te veronderstellen dat deze moedige vrouwen buiten Iran wonen en duzzz wel veilig zullen zijn?
Ik kan me Salman Rushdie en nevenstaande slachtoffers die zg veilig buiten Iran wonen cq. woonden en zware bewaking nodig hadden danwel vermoord zijn door de politieke islam nog goed herinneren..

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3.1 Henrik - Reactie op #3

EDIT webmeesteres en laatste waarschuwing: aanhoudende persoonlijke beledigingen aan het adres van bloggers, nadere informatie:
https://sargasso.nl/huisregels/