1. 5

  @Nazaat van de beroemde Prof. Klaas Schilder?

  Mag ik u, voor wat betreft de Dysgenetica en het drastisch dalen van het gemiddeld IQ van mensen inclusief de President, opmerkzaam maken op de illustratieve speelfilm Idiocracy?

  Overigens lijkt het er vooralsnog op dat Honor Society Sarah niet easily out-breeded zal worden door stupid people leading to an irremediably dysfunctional Alaskan society.

 2. 7

  Door af te vragen of het wel echt is, Pritt Stift?

  Een fraai label trouwens, linkse media. Zo is altijd ons streven geweest dat men naar ons refereert als roomblank, kenkerchristelijk salonblog “PFMAG>ORG”.

 3. 8

  @ Stiffie, waarin? Kun je niet beter eindelijk eens zelf met je stiffie gaan spelen. Er is echt niemand anders die dat wil doen…..Zoeken heeft geen zin meer, gewoon proberen.

 4. 9

  Op volle toeren, die Dick.

  Zeg Carlos, ik merk dat de userbase van Sargasso langzaam een beetje teleurgesteld raakt in het leven. Misschien tijd voor wat opbeurende stukkies.

 5. 12

  @Bismarck: twee grote verschillen met bovenstaande, wat mij betreft zeer geslaagde grap: ten eerste zijn de marketingbloggers nooit meer op hun fout teruggekomen (wellicht om hun nieuwste aanwinst Stockton, die immers met deze onthulling debuteerde, te beschermen). Ten tweede heeft McCain onmiddelijk hijgerig gebruik proberen te maken van de molestatie-hoax. Iets dat ik Obama niet zie doen.

 6. 17

  Heb ik gezien… dat noem ik geen terugkomen, er nog even snel UPDATE: HOAX onder krabbelen. Ik wil een publieke schuldbekentenis. Dat ze zichzelf met as bestrooien en op de knieën de Grebbeberg bestijgen.