Ik wens het jullie

Serie: ,

COLUMN - Het is wat veel. Bezig met een nieuw bedrijf, een eerder bedrijf dat weer loopt als een zonnetje, laatste loodjes, voorbereidingen voor kerstdiner I en kerstdiner II, de boodschappenhel en tussendoor ook nog spelletjes met de kids, boekjes lezen en een borrel her en der. De column schiet er enorm bij in de komende twee weken. Ik noem het kerstreces.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en een spetterend uiteinde. Dat 2015 alles mag brengen waar jullie op hopen. Ik heb zelf een behoorlijk lijstje, we zullen zien of het allemaal gaat lukken. Ik ben optimistisch.

Denk aan je vingers en die van je buren met oud en nieuw, mocht je hebben geshopt in België of Duitsland en tot in het nieuwe jaar!

Proost!

Reacties (4)

#1 Sil.

Wat moet ik hier nu weer mee?
Ik begin die roep om te investeren in inhoud steeds beter te begrijpen.

  • Volgende discussie
#2 Sargassolezert

Wenst u mijn rectum een spetterend uiteinde?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 McLovin

Cheers!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Henk van S tot S

Kerstdiner 1 en 2!!!
Wel, wel, vreten vrede op aarde ;-)

  • Vorige discussie