1. 3

  De VS is dus wel degelijk een nanny-state. Voor megacorporaties en de CEO’s met hun superbonussen.

  Die vervolgens weer de campagnes van de politici financieren die wetgeving goedkeuren welke het mogelijk maakt dat miljarden belastingcenten richting de bedrijven gaan en de directeuren ervan nauwelijks belasting hoeven te betalen.

  Vervolgens heb je FOX-News om de boze arbeiders wijs te maken dat ze boos moeten zijn op en bang voor moslims en mexicanen.

  Gaan we hier ook naar toe, met de verrechtsing.

 2. 4

  Vraag me af wanneer Europa, als laatste, eindelijk de stekker uit die klimaat hoax trekt. Is dat nog voordat er geen opvolging van Kioto kom of pas daarna?

 3. 5

  Dimitri: dan moet je toch even uitleggen hoe een subsidie van 53 mrd aan een bedrijf neoliberaal is.

  Tot nu toe werd dit beleid neoconservatief genoemd, wat me een betere term lijkt.

 4. 6

  Ze willen NOAA defunden zodat de satellieten het klimaat niet meer kunnen monitoren. Als er geen data is dan is er ook geen klimaatverandering.

 5. 7

  Misschien is het Amerikaanse regime geschrokken van de revoluties in Afrika en willen ze met de enorme oliesubsidiëring proberen onlusten in eigen land te voorkomen?

 6. 8

  @4
  anton, over het algemeen lees ik liever niks van je,

  maar nu ben ik toch wel benieuwd hoe europa “de stekker uit de klimaat hoax” kan trekken nadat, of voordat er geen opvolging van kyoto is gekomen?

  je poging lijkt me bij voorbaat al hilarisch. do your worst.

 7. 10

  @9; even afgezien van het gegeven dat je daar geen enkel bewijs van levert (en dus maar een loze kreet roept); dat is natuurlijk een fraaie vergelijking, de Amerikaanse vakbonden in totaal afzetten tegen het bedrijfsleven per individuele sponsor of zelfs per bedrijfstak.

  Wat je natuurlijk moet doen is de contributies van vakbonden in de autoindustrie afzetten tegen de contributies van groot-industriëlen in de auto-industrie, en dan kijken wat de verhouding is.