1. 1

  geenstijl doet de ene hoax na de andere, die leven van het pvda bashen ter ere en glorie van hun zakkenvullende heilstaat

 2. 2

  Sure. Maar het is fascinerend gelukt doordat de vrouw niet in het complot zit. Het spel van de getallen? Het lijkt hier bij max 100.000 stijlloze views te gaan blijven. Maar wat als een tokkie tvzender het oppikt? Dan doet het met gemak een half tot heel zeteltje schelens. Maar in dit geval is het (mij i.e.g toch) te duidelijk.. hoe die nep-pvda’er wegbeent. Ik zie er een middag oefening in. Mais bon, dan weet je nog niet wie het zijn en telt het niet voor de Moddermeter..

 3. 3

  Alweer een volgend filmpje bij de buren.
  Met Vuurvos en WebDevelop AddOn hackt men de webfeedback, niet het betalingsverkeer. Maar qua indrukken maakt dat soms weinig uit. Daarmee is webbashen leuk en effectief. M.i. leuker dan affiches bekladden. En effectiever dat moet nog blijken. GS is goed bezig.

 4. 4

  No hoax. Ronselen door PvdA gebeurt weldegelijk, recent nog in seniorencomplex in Almere Muziekwijk. Slechte zaak, betere instructie nodig voor de canvassers, lijkt me.