1. 4

  Doe d’r maar weer lacherig over. Word er een beetje kwaad van dit: “Het Rusland dat Putin ons niet wil laten zien”. Alsof het normaal is, een vrouw die als trekpaard fungeert, ja, IN BIKINI, moddervette kozakken die er sadistische ontgroeningpraktijken op nahouden, zuipende en rokende politie…en kijk nou eens naar die agent met die Jezus op een standaard…hoe vind je dié!

  En maar gas blijven kopen van die bloedhond…werk er maar weer aan mee..hou het maar mede in stand.

  SCHANDE!

 2. 7

  Sorry Bismarck..maar dat woord..herinneringen..ik mocht de koek en zopie rondbrengen..in real time..tussen die puistenkoppies..fantastische ervaring was dat.

 3. 8

  @6/7: Nee, alleen kleinschalige lan-parties. Geen waar ze speciale mensen aangesteld hadden voor de ravitaillering (althans, daar waren vriendinnen voor).

 4. 10

  Ik zou willen dat Balkie dit soort dingen meer zou stimuleren. Dit is toch kunst van het bovenste plank. Dat streng geregelde zooi hier in Nederland moet je toch moe van worden.

  Ik woon liever in Nederland dan in Rusland hoor, maar dit soort ding apprecieer ik zekertjes wel.

 5. 11

  ik dacht dat we echt schokkende dingen gingen zien.
  Dit zijn gewoon de rare zaken in Rusland.
  Die er deels komen door Poetin deels gewoon omdat de mensen daar nu niet goed weten wat doen.

  Het meisje dat ligt te zonnen tussen het afval bijvoorbeeld.
  Das doodnormaal. Vroeger zorgde de staat ervoor dat dit werd opgeruimd. Nu moeten de lokale overheden dat zelf regelen. En dat zijn ze niet gewoon.

  Heb een collega die met een Russische is getrouwd. Is voor en na de val van het Communisme meermaals op bezoek geweest. Wat de man vertelt is wat je hier op de foto’s ziet.