Het laatste lijsttrekkersdebat

Morgen is het dan eindelijk zover: de Tweede Kamerverkiezingen editie 2010. Maar eerst nog één keer debatteren bij de NOS en hier in de comments, uiteraard. Volg de uitzending op politiek24. Het merendeel van de redactie heeft zijn keuze al gemaakt, maar ook hierin zijn we atypisch want de gemiddelde Nederlander twijfelt nog steeds op wie hij/zij morgen gaat stemmen. Wellicht ziet u vanavond dankzij de NOS en Freek het licht? Wij gaan hardlopen in de duinen, powerliften in de kroeg en/of wielrennen over de zomerdijk. Gesunder Geist in gesundem Körper!

 1. 2

  Debat begint over twintig minuten. Ik twijfel nog of ik ga kijken. Mijn keuze staat ook al vast en ik erger me altijd dood aan idioot Mingelen. En er is ook een film op die misschien wel aardig is…

 2. 8

  Wilders krijgt het verwijt het debat te gaan leiden, maar F Mingelen en D van der Heiden debatteren zelf wel mee. Wat is die Mingelen toch irritant, hij zegt vaak gewoon maar wat.

 3. 9

  Het spreekt niet voor mij maar ik vond de opmerking van Wilders over het gelijkstellen van bezuinigingen met hervormingen nog het meest interessant.

 4. 14

  Goh, het campagne voeren gaat ook vandaag nog lekker door.
  Pia Dijkstra probeert volgens mij nog de stemmen van wat sexwerkers en -bezoekers te krijgen. Staat namelijk voor op de hoek van de Voorstraat en Hardebollenstraat (straatje met raamprostitutie) in utrecht te flyeren.

 5. 16

  Nee, geen foto van helaas, ik denk daar nooit aan, altijd pas achteraf, maar is vast wel een foto van ofzo. En strafbaar? zolang je volgens mij een bepaalde afstand tot de stemlokalen houdt mag je verder doen wat je wilt.