Het GC-Café is geopend!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
GC-Café (plaatje: GeenCommentaar)

Hè, wat? Het GC-Café geopend? Waarom, er is toch geen gebeurtenis van enig belang? Inderdaad, maar vandaag is er een openingsfeestje van ons compleet vernieuwde GC-Café! Want tijdens en na het Fitna-debat kwamen er bij ons bijna 200 reacties binnen. Het was meer een chat dan een weblog. De reacties waren ook totaal onvolgbaar voor de mensen die niet meekeken op de TV. Ook op twitter werd er volop meegepraat en op GeenStijl vonden duizenden comments hun weg. Haagse weblogger David Rietveld zei het al: “Leuker is natuurlijk één plek voor discussie”, want zo was het toch wel heel erg gefragmenteerd.

GC ging aan de slag en vanaf vandaag is zo’n centrale discussie mogelijk! Chat over belangrijke politieke gebeurtenissen, terwijl je links in beeld meekijkt in de Tweede Kamer. Mocht je dat zat zijn is er de keuze uit nog een tiental andere al dan niet politieke zenders. Maar wacht, er is meer! Daarnaast is de chat geïntegreerd met Twitter. Volg de gebruiker gccafe en je krijgt de bijdragen uit het cafe te zien in twitter, tweet iets beginnend met #cafe en het wordt in onze chat ingevoerd.

Vandaag is de feestelijke opening, en daarom zetten we een muziekje op. De barman staat klaar voor uw bestelling!

Wat mag het zijn?

(Mocht u het toch over iets nuttigs willen hebben dan stelt de barman de italiaanse verkiezingen voor, of de brand in de Euroborg)

Update: En de receptie is al weer afgelopen. Tot de volgende keer! :-)

Reacties (3)

#1 Eurocraat

Hoei!

  • Volgende discussie
#2 Edwin den Boer

Vanmiddag heb ik een boterham met kaas gegeten. (Zo, heb ik ook eens getwitterd.)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

@2: Nee hoor. Dat heb je niet.

  • Vorige discussie