Help mijn man heeft een hobby (NSFW)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Wederom een bijdrage van Luna. Lees ook haar blog Climaximaal.

Soms kun je als vrouw behoorlijk last hebben van de uit de hand gelopen hobby’s van je man. Als hij je hele huis heeft omgetoverd tot een soort bedevaartsoort voor Bob Marley en de hele dag ‘No Woman No Cry’ op repeat draait. Of omdat hij nooit meer thuis is vanwege zijn vogelspot-verslaving. Soms ben je echter al lang blij dat je man zo vaak mogelijk van huis is, zodat je zo min mogelijk met elkaar te maken hebt. Maar heb je wél last van de hobby van je man, dan is daar John Williams! En John Williams helpt mannen om hun hobby op de tweede plaats te zetten en hun vrouw weer op nummer 1!

Een leuke aflevering zou zijn; Help, mijn man bouwt neukmachines. Dat is toch weer eens iets anders dan modelvliegtuigjes, John! Een paar jaar terug schreef ik voor FOXY een artikel over neukmachines en kwam toe de meest bizarre en freaky machines tegen (wat te denken van een roulettetafel met daarop 4 dildo’s gemonteerd en als je aan het wieltje draait, dan bewegen die dildo’s, rien ne va plus). Ik was helemaal gefascineerd, in de eerste plaats natuurlijk door die machines (wat te denken van een fiets, met in het zadel een gat waarin een dildo op en neer beweegt tijdens het fietsen), maar ook door de makers van die machines, want het waren allemaal one of a kind goed in elkaar gezette apparaten. Ook Timothy Archibald was blijkbaar gefascineerd door deze subcultuur, want in zijn boek Sex Machines: Photographs and Interviewsgaat hij op zoek naar de uitvinders van de inmiddels legendarische Sybian, maar hij ontmoet ook huis-, tuin- en keukenmannen van wie je niet zou verwachten dat ze ‘s nachts tot in de late uurtjes van oude keukenmachines, klopboormachines en fietswielen de meest inventieve neukmachines in elkaar solderen (wat te denken van een neukmachine met de naam Fuck-o-saurus).

Maar waarschijnlijk hebben deze mannen de hulp van John Williams helemaal niet nodig, want ze bouwen die neukmachines natuurlijk voor hun vrouw. Wachten is het dan wel op afleveringen met de titels; Help mijn vrouw vindt de neukmachine geiler dan ik, Help, mijn vrouw komt de schuur niet meer uit, Help, mijn vrouw is er met de neukmachine vandoor en Help, onze energierekening is te hoog omdat de neukmachine 24/7 draait.

Reacties (39)

#1 Bullie

Help, wij kunnen niets meer zonder apparaten?

 • Volgende discussie
#2 Olav
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#2.1 Bullie - Reactie op #2

WTFIETS?

#3 Yevgeny Podorkin

Lást? Ach gut ja, we-hadden-weer-es-last-van-het-getimmer. Weet je hoe je dat noemt? Als iemand z’n vrije tijd opoffert, wat zeg ik, zijn Eigenbelang opoffert? Over wat het allemaal aan materiaal kost hebben we het maar niet. Weet iemand hoe je dat noemt?

LIEFDE heet dat. Jaha, nu vielen we ff stil he want we wisten niet meer wat dat was natuurlijk he, Luna.

ECHTE LIEFDE.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Maxm

Als we toch op dit niveau zijn beland. Al die aandachtshoeren moeten hun bek houden en gaan stofzuigen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Amazon of Bol

Was jullie policy niet te linken naar Bol ipv Amazon? (Ikzelf verkies naar de uitgever ?)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5.1 Steeph - Reactie op #5

Artikel is overgenomen.
We plaatsen verder wel bol.com linkjes omdat we daarbij een klein percentage vangen. Maar rijk worden we er niet van.

#6 Sjiek

Geen diepgang en niet eens ranzig. Dankjewel Viva.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 about:

NSFS: Not suited for Sargasso.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7.1 larie - Reactie op #7

LOL!, alhoewel..recht lopen kan alleen zwalkend:)

#8 Kyra

Tja, ik zal mijn vriendinnen maar weer eens gaan waarschuwen: ze kunnen beter even niet naar Sargasso surfen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8.1 larie - Reactie op #8

Komaan..Kyra. Dames lopen immer een stapje voor (toch?)..neem die stap.

#9 Kyra

Als het de bedoeling is dat vrouwen zich ook thuisvoelen op Sargasso, dan kun je dit soort stukken beter niet plaatsen. Ik had net een aantal dames gevraagd om ook eens naar Sargasso te komen, daar heb ik nu spijt van.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9.1 Sjiek - Reactie op #9

Haha. Die denken nu dat je ze op een subtiele manier een hint wilde geven.

 • Volgende reactie op #9
#9.2 Kyra - Reactie op #9.1

Ja, lach maar, ’t gaat niet om jouw vriendinnen en vakgenoten.

#9.3 HansR - Reactie op #9.2

Ik ben met je eens dat dit hier niet thuis hoort, maar als er genoeg vriendinnen van je tegengas geven gaat de hoofdredacteur vast wel om.

#9.4 Olav - Reactie op #9.3

Die discussie hebben we volgens mij al vaker gehad. De hoofdredacteur vindt dit soort onderwerpen zelf juist prima. Daar hebben we het dus mee te doen.

#9.5 Yevgeny Podorkin - Reactie op #9

Ik had net een aantal dames gevraagd om ook eens naar Sargasso te komen.

Om de testresultaten met ons te delen? Ik zag namelijk laatst op tv een soort “bijeenkomst” (te vergelijken met vroeger tupperware partie) waar vrouwen hun ervaringen bespraken…

Daar kunnen de vnl mannelijke lezers en reageerders hier toch een boel van leren?

GRIJP DIE KANS DAN!

 • Vorige reactie op #9
#10 Olav

Tja, voor Sargasso moet je wel een klein beetje ruimdenkend zijn…

Ik vind bovenstaande bijdrage overigens grappiger dan de meeste testosterongedreven “Boobelino” grollen. Komt misschien door het DIY-aspect.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 larie

Jongens, mannen ook. Is er dan niemand die een heel klein glimlachje kreeg? De (onze) wereld is meer dan pvv-bashen enzo. Een dag zonder een lach is dood.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11.1 Olav - Reactie op #11

Ik heb wel geglimlacht, Larie. Maar ik begrijp het ook heel goed als mensen dit over het randje vinden.

 • Volgende reactie op #11
#11.2 Rob - Reactie op #11

Eerder een brede grijns.

 • Vorige reactie op #11
#12 Sjiek

Ik vond het stuk een gemiste kans. Ik had graag iets over een “groene” neukmachine gelezen. Of een neukmachine die aangedreven wordt door de echtgenoot die op de fiets ernaast de energie opwekt. Het stuk had ook een wat hoger Hornbach DIY karakter mogen hebben. Wat heb je nodig aan materialen en machines om een basale machine te bouwen. Bouwplan erbij of instructievideo (voor de bouw). Tips van de ervaren bouwer en gebruik(st)er zouden ook welkom geweest zijn (bijv. alleen rvs schroeven en bouten gebruiken). Er komt namelijk heel wat kijken bij de bouw ervan. Je moet met allerlei aspecten rekening houden. De veiligheid tijdens het gebruik, de hygiene, de constructie, de maatvoering etc.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Sikbock

smakeloos.. het filmpje van olav #2 had volstaan.. de overige bagger is meer iets voor frontaal naakt, wat mij betreft

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13.1 Olav - Reactie op #13

Dat filmpje heeft wel een zekere schoonheid, vind je niet? Je kan er ook nog allerlei metaforen in zien. Het is in die zin wel kunstig.

#14 Crachàt

Ronduit walgelijk, inderdaad. Hoe een pathetisch puritanisme meent het woord te moeten nemen alhier.
Opnieuw weer een reeks menskes die menen te moeten dicteren wat “Sargasso” al dan niet mag/moet/of zou mogen.

De enige teloorgang waarvan sprake, is duidelijk een verse generatie zeloten die ineens de tijdsgeest denken mee te hebben, en derhalve over een onschuldig stukske gaan zeuren als betrof het sodom of gomorra.

De kleinheid regeert, en het sluipt zelfs Sargasso binnen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14.1 L.Brusselman - Reactie op #14

De bourgeois laten hun masker zakken.

 • Volgende reactie op #14
#14.2 Sjiek - Reactie op #14.1

Eyes wide shut.

#14.3 Olav - Reactie op #14.2

Hele slechte film trouwens.

(alles met Tom Cruise erin is niet om aan te zien)

#14.4 L.Brusselman - Reactie op #14.3
 • Volgende reactie op #14.3
#14.5 Olav - Reactie op #14.3

South Park? Niet mijn kopje thee.

 • Vorige reactie op #14.3
#14.6 Olav - Reactie op #14

Beste Crachàt, je overdrijft. Dat mag natuurlijk, om kwart over één des nachts, maar ontkennen kan je het niet. Niemand heeft het op deze pagina over Sodom en Gomorra gehad, dat is een draai die je er nu zelf aan geeft.

Zie de dingen nu eens niet zo zwartwit. Je kan best ergens in het midden gaan zitten.

Het lijkt me evident dat dingen die over seksualiteit gaan altijd beladen zullen zijn. Dat is nu eenmaal menselijk, zelfs al zou je vinden dat het niet zo zou moeten zijn. Denk ook eens aan mensen die direct of indirect te maken hebben (gehad) met seksueel geweld, dat zijn er onststellend veel, dan snap je toch zeker wel dat niet alles door iedereen op dezelfde manier zal/kan worden gewaardeerd.

Zoals ik al zei, ik vond het wel grappig. Maar ik ben het wel met Sjiek in #020 eens dat er misschien meer in had gezeten. Misschien komt dat nog?

Over dat fotoboek van die meneer Archibald had ik al eens gelezen. Een tijd geleden al eens tegengekomen op het wilde web. Ik kan me wel voorstellen dat iemand die dat voor het eerst tegenkomt er meteen een blogpost aan wil wijden: “Kijk eens wat ik nu gevonden heb!”

Want intrigerend is het inderdaad wel, het roept allerlei vragen op: Waarom doen die mensen dat? Hoe werken die apparaten eigenlijk? Zijn er bouwplannen verkrijgbaar? Zal ik een scheiding riskeren als ik dit voorstel aan mijn echtgeno(o)t(e)?

 • Vorige reactie op #14
#15 about:

Ik zie dat de jongens met puberpuistjes hier weer veel lol hebben met hun sexistische flauwekulletjes. Dat is hun goed recht, maar het verlaagt helaas de gezelligheid wel erg en zou meer passen op Geenstijl, Retecool of FOK!

Aan de redactie: commerciële exploitatie van sex is vaak wel succesvol, maar heeft ook zijn beperkingen. Wil je nou serieus worden genomen als Sargasso en ervoor zorgen dat ook op school zonder schroom tegen de kinderen gezegd kan worden: heb je dat artikel hierover al gelezen op op Sargasso.nl? Of gaat Sargasso toch liever de Sun en de Bild achterna: shitverhalen met veel bloot en een groot maar oppervlakkig lezerspubliek? Als je dat laatste wilt, neem dan gewoon eerlijk vaker wat van FOX of andere populaire media over en geef wat meer leuke links naar PornTube.

Je moet er als redactie ook rekening mee houden dat het niveau van de artikelen weer gevolgen heeft voor het niveau van de reacties. Het is helemaal niet erg om grenzen te trekken en inhoud en stijl te vragen van posters en reaguurders.

Voor shit en boobs is al genoeg ruimte op het internet. Het is dan weliswaar weer lente, en de hormonen van de pubers spelen misschien wel weer op, maar Sargasso is nu eenmaal geen sexshop, en anything NSFW is hier dan ook niet op zijn plaats.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 vandyke

Ik dacht dat Sargasso er een beetje vanaf was van dat puberale gedoe.

Mannen worden nooit volwassen, dat weet iedere vrouw, maar ze kunnen tenminste net doen alsof. Een eerste vereiste is dat je je als man onthoudt in de buurt van vrouwen van allerlei vunsige toespelingen.
Ik weet zeker dat de mannen dat thuis, op hun werk, in de kroeg niet mogen als er vrouwen bij zijn van hun vrouw/vriendin/gezeldschap.

Lekker anoniem op het internet dan kunnen ze zich net zo gedragen als een groep mannen zonder vrouwen tijdens een mannenweekendje in de Ardennen.
Dat Sargasso dit soort artikelen plaatst geeft zeer te denken. Zeker je scoort hoog in google, maar 1000x belangrijker is dat je vrouwen afstoot van de site.

Sargasso gedraag je alsof je in damesgezelschap verkeerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Maikel

Oh dear…wat een puriteins calvinisme hier. Gij zult NIET genieten! En vrouwen zijn de onschuld zelve die wij mannen op een hoofse manier dienen te beschermen.

Ik vind een NSFW’tje best kunnen. Je kunt er ook niet op klikken. Hebben jullie allemaal wel gedaan :)

Stoutertjes!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Sjiek

Kortom tijd voor een Brinkman. Ik heb behoefte aan wat meer interne democratie hier op Sargasso. Waar blijft de beloofde vernieuwing dat op reacties gestemd kan worden zodat duidelijk wordt hoe de reacties in de smaak liggen?

Een dergelijke instrument laat snel zien hoe de lezers denken over onderwerpen zoals – bijvoorbeeld – de koers van Sargasso. Het zou een mooi instrument zijn om een more perfect union van Sargasso te maken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18.1 Maikel - Reactie op #18

Persoonlijk vind ik het wel prettig dat er hier artikelen gepubliceerd worden waar ik niks mee heb, artikelen waar ik niks van snap en artikelen waar ik mee uitgedaagd wordt. Ik zit niet zo te wachten op eenheidsworst eerlijk gezegd.

#19 Levi

Beseffen de mensen die hier kritiek hebben op de vermeende vrouwonvriendelijkheid van dit artikel wel dat de auteur zelf een vrouw is?! Of wordt nu het volgende argument dat Luna slachtoffer is van de pornificatie van de samenleving?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 Jos van Dijk

Zou de auteur wel een vrouw zijn, vroeg ik me af. Ernstiger vind ik de reacties in de trant van: dat hoort hier, op Sargasso, niet thuis. Gaan we terug naar de verzuilde media? Moeten de lezers van Sargasso gevangen blijven in een monochrome ‘bubble’?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie