Then again, good historical data provides the only real-world evidence of changes in foods over time, and such data does exist — one farm in Hertfordshire, England, for example, has archived its wheat samples since 1843.
Tja vrij logisch he dat de bodem dan langzaam uitgeput raakt?
#2
Anoniem
En waarom organisch beter zou zijn wordt ook niet uitgelegd…
#3
Jurriaan
Organisch is blijkbaar beter omdat de in het artikel genoemde nadelige aspecten van moderne groente-/fruitteelt daar niet cq minder intensief gebruikt worden.
#4
mescaline
Een jaar of acht geleden las ik een interview met een Belgische chirurg. Die wees op een enorme toename van het aantal gevallen met slokdarmkanker. Hij weet dit aan de mogelijke toename van nitriet of nitraat in de groene groentes. Wees ook op de wijd verbreide gewoonte om eerst grote happen uit de slapot te nemen en daarna pas aan de aardappels met vlees of vis te beginnen. Een mooie kongsi. Voedselindustrie en gezondheidsmanie die darmkanker juist bevorderen…
Reacties (4)
Then again, good historical data provides the only real-world evidence of changes in foods over time, and such data does exist — one farm in Hertfordshire, England, for example, has archived its wheat samples since 1843.
Tja vrij logisch he dat de bodem dan langzaam uitgeput raakt?
En waarom organisch beter zou zijn wordt ook niet uitgelegd…
Organisch is blijkbaar beter omdat de in het artikel genoemde nadelige aspecten van moderne groente-/fruitteelt daar niet cq minder intensief gebruikt worden.
Een jaar of acht geleden las ik een interview met een Belgische chirurg. Die wees op een enorme toename van het aantal gevallen met slokdarmkanker. Hij weet dit aan de mogelijke toename van nitriet of nitraat in de groene groentes. Wees ook op de wijd verbreide gewoonte om eerst grote happen uit de slapot te nemen en daarna pas aan de aardappels met vlees of vis te beginnen. Een mooie kongsi. Voedselindustrie en gezondheidsmanie die darmkanker juist bevorderen…