1. 1

  Is dit niet een beetje héééél erg oud en drie keer gerecycled door krant en magazine? Zo erg wil ik niet zeuren maar ja…

 2. 3

  ik weet niet… iedereen heeft het al kunnen lezen.. in de krant, in tijdschiften en op internet, zelfs geenstijl heeft er al 5 grappen aan gewijd, op televisie is het onderwerp aan bod gekomen. Ik zou niet gek op kijken als jeugdournaal en de “kidsweek” het onderwerp al besproken hebben.

  Dus ja: waarom hier dan nóg een keer?

 3. 4

  Ik had er nog niet van gehoord. Strakke actie wel van die Wallraff. Jammer alleen dat hij mensen gaat oproepen tot een boycott, dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.

 4. 5

  Voor mij is het ook nieuws. Mooie actie inderdaad, onderzoeksjournalisten die undercover gaan is iets wat ik wel eens vaker zou willen zien, en abonnementsgeld voor over heb..

 5. 12

  interessant altijd die waan van de primeur. Alsof er niet meer gelinkt mag worden zogauw het ergens anders al gesignaleerd is geweest (geen stijl!). Alsof de kwaliteit van de berichtgeving er niet toe doet, of het feit dat er een gedegen analyse plaatsvindt en zelfs iets nieuws opgemerkt wordt (Lidl is om, bijvoorbeeld). Lijkt me belangrijker dan de vraag of je de eerste was die bij het nieuws was. Slow blogging als nieuwe trend?