GroenLinks: Halsema: waar is de premier

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

GroenLinks: Halsema: waar is de premier

Waar is de premier? Dat vroeg Femke Halsema tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen, vandaag, in de Tweede Kamer. Ze verwijt de premier leiding te nemen, terwijl de crisis vraagt om daadkracht. Daarbij gaat het volgens Femke Halsema niet alleen om een economische crisis, maar ook een waardencrisis, een klimaatcrisis en een voedselcrisis.

lees verder

Reacties (4)

#1 jonas

Nachtje slapen, morgen komt toch het antwoord van de zeer geleerde en onze geliefde leider Balkenende. Hij zal haar met enige vrolijkheid in zijn stem van door dossierkennis gespeende repliek dienen.

Allemaal zo voorspelbaar. Alleen de waardencrisis… Daar doet een hedonistische vrouw toch niet aan!

Desalniettemin wens ik haar veel succes, want ik vind het knap hoe ze toch drie maal in het NOS-journaal zichtbaar was. Vooral de hypotheekrenteaftrek weer even tussendoor gebracht bij Pieter van Geel, hahaha, lachwekkend.

Trouwens de humor van Pechtold met het nietje was leuk. Kennelijk weggegooid geld wat de rapporten en onderzoeken betreft.

  • Volgende discussie
#2 Roy

Volgens mij zat de premier, op het moment dat zij dat vroeg, een meter of vijf van haar af. Ze zal hem toch wel gezien hebben?

Nee serieus, dit was het allersaaiste debat over de politieke beschouwingen dat ik ooit heb gezien. En dat komt natuurlijk omdat er nergens echt over te praten viel: het kabinet had verzonnen weer geen plannen te hebben.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 jonas

De charmante Agnes verkozen tot Zwetser van het Jaar en de nooit saaie Rutte had de Klare Taal.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Martijn

Rutte is sowieso een stuk opgeknapt sinds de VVD heeft besloten weer de VVD te zijn en niet de PVV meer te imiteren.

  • Vorige discussie