Grassroots Guerrilla Marketing

Wat doe je als je (min of meer) het beste boek ooit hebt samengesteld maar je geen budget hebt om het aan de man te brengen?

Vandaag (1-11) om precies 11.11 AM Pacific time zal het toekomstgerichtige duurzaamheidsweblog WorldChanging proberen Amazon ‘te hacken’ met als doel haar revolutionaire boek: Worldchanging: A Users Guide for the 21st Century onder de aandacht te brengen. Het doel is om door massaal dit boek op hetzelfde moment te bestellen ervoor te zorgen dat het in de Amazon Bestsellers List komt en dus extragratis aandacht krijgt.

Help Us Hack the Publishing System! (WorldChanging)

Het weblog WorldChanging post dagelijks positieve ideeën om onze maatschappij te verduurzamen, al deze ideeën zijn nu gebundeld in een 600 pagina dik boek. Dus niks geen afremmend doemdenken, maar juist actie ondernemen en kansen benutten! Een boek met honderden ideeën voor duurzame energie, recycling en groene ontwerpen. Hét boek voor industrieel ontwerpers, ondernemers, architecten, planologen, beleidsmakers en wetenschappers die het systeem van binnenuit willen veranderen. Maar ook hét boek voor mensen die zich juist willen onttrekken aan het systeem en op een boerderij in the middle of nowhere zelfvoorzienend willen worden. En zelfs als salon-activist of opportunistisch lijsttrekker maakt u dit seizoen goede sier met Worldchanging: A Users Guide for the 21st Century op de koffietafel. Dus kopen dat boek over een uur na posting van deze post. Want het milieu is te belangrijk om aan de linkse partijen alleen over te laten (vrij naar Groot Denker M. Rutte).