1. 1

  Countdown to synchronized global orgasm: “0 days, 6 hours, 53 minutes, 37 seconds”

  Hmmmm… Dat is dus om vier uur vanmiddag. Wordt nog gezellig zo op het werk. Zal in NL vast wel samenvallen met kerstborrels, dus wie weet :-)

  Moet je er trouwens ook nog “happy thoughts” bij denken? Zoals wereldvrede enzo? Ik heb tijdens een orgasme altijd zo’n moeite me op dingen te concentreren. Of ligt dat aan mij?

 2. 2

  Wie weet :-)

  Het worden leuke kerstborrels, helaas is die van ons al geweest, had het wel ff willen zien, al die lui die aan een orgasme zitten te denken, helaas …

 3. 7

  Laat ik dáár vandaag nou net geen tijd voor hebben. Of even discreet tussendoor temidden van het hygiënisch glanzende marmer op het hoofdkantoor. Welke gedachten zullen me daar bij kunnen helpen?

  Aaah, de gedachte aan een vriendelijker wereld. Dat gaat me dus zeker lukken. :o)

 4. 11

  En mensen, is het een beetje gelukt? Had zelf wat tijd over na een afspraak bij de Kamer van Koophandel en dacht er toen aan. Een uitstekend toilet daar met zacht licht en toiletpapier

  Geringe inspanning, veel plezier! ;o)

 5. 12

  tja, er zijn slechtere plekken denkbaar. Ik zat rond die tijd op een bus van de lokale busvervoerder met heel veel mensen die denk ik niet allemaal aan het thema van deze dag dachten. Zag nergens een verdachte glimlach :-)