1. 1

  ‘U hebt ervaring met het implementeren van de uitgangspunten van kwaliteitmodellen waarin, het zuiver en helder scheiden van het primaire- en secundaire werkproces centraal staat en de daaruit voortvloeiende vakinhoudelijke kwaliteit van repressie en bedrijfsvoering verder vorm krijgt’

  hij was me ook opgevallen. maar wat doet deze ambtenaar nu precies?

 2. 3

  Kom kom,niet zo zwaar op de hand, is gewoon een stap in de sequentie risicomanagement. Zoiets als inventarisatie..preventie..repressie en dan voortgaan..verzekeren.

  De opzet is zo snel mogelijk maatregelen te treffen om het geheel niet te laten destabilisren (uit de hand laten lopen).

  Leer je op elk managementding.

 3. 4

  Voordat..

  Elk congres, concert of welk openbaar gedoe dan ook….gaat er iets mis (te weinig ple’s off moeten wachten op iets is gratis gekanker (hi DP;)…gemopper van het plebs.

  Gaat het gesmeerd..niemand die denkt wat daar aan voorafgegaan is.

  Het regelen van dergelijke dingen is een hondebaan..gaat het goed lijkt het vanzelf gaat het fout..gratis gekanker…

  risicimanagement aldus.

 4. 5

  Nou goed, hier dan nog wat gratis gekanker:
  daar waar talent, kennis, creativiteit (…) samenkomt, moet er toch één zo’n manager zijn die de functie een wat mooiere naam kan geven?
  Of is dat een trappetje te ver?

 5. 6

  Natuurlijk, veuls te ver @Peter..Het repressiestokje wordt doorgegeven na een dikke vertrekbonus. Droste-effect zeg maar ;)

 6. 7

  Talent, kennis en creativiteit geldt zeker niet voor degene die de functiebenaming bedacht heeft…. Of is het toch een vingerwijzing naar de richting die de overheid is ingeslagen?

 7. 9

  Nu nog op zoek of er ergens een manager tolerantie bestaat. En vervolgens kijken of op het miisterie Binnenlandse zaken een ambtebaar aan het werk is met beide aanduidingen….

 8. 10

  In brandweertaal betekent repressie gewoon: het bestrijden van incidenten. Ofwel het blussen van branden, het redden van mensen die vastzitten in een auto en het redden van katten uit bomen.
  Ik vind deze zin uit die advertentie vooral bijzonder: U bent als integraal manager eindverantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling repressie zowel in kwaliteit als in kwantiteit.
  De manager is verantwoordelijk voor de kwantiteit van de resultaten. Voor het aantal branden dat wordt geblust, dus. Moet hij, als dat aantal te laag is, zelf maar wat brandjes gaan stichten? Of, als het er teveel zijn, af en toe niet uitrukken?

 9. 12

  Ik gaf ooit trainingen bij een provincie. In de koffieruimte was een andere training aan de gang, getiteld “Plichtmatig werken”. Toen ik langs m’n neus weg aan de andere trainer vroeg of dat wel een gelukkig gekozen naam was in deze omgeving, keek hij me niet-begrijpend aan…

 10. 13

  Nouja, eens temeer kunnen we zien hoe een angstgedachte zich paniekelijk uitbreidt naar het gedachtendomein in de overheid. Dat het een brandweerfunctie betreft mag niet betekenen dat dit genoeg kan worden genuanceerd om te laten denken dat het normaal zou zijn dit soort woorden te kunnen gebruiken, een kikker wordt verwarmt alvorens die kookt.