GeenCommentaar: Hate comes to Orange County

[youtube=4×3]e6t6d9YBuFM[/youtube]

via Glenn Greenwald

Update 13 maart 2011: ik zie dat de video niet meer beschikbaar is. De maker van de oorspronkelijke beelden claimt nu zijn copyright. Nadat de oude video was vervangen en werd gelinkt (via embedding) naar de oorspronkelijke 1 uur durende video – door de maker zelf op YouTube geplaatst – is ook deze verwijderd: want “privé” verklaard. En inderdaad, de haat voor mensen van een ander geloof of ras kan maar beter bedekt worden met de mantel der privacy, want het was bijzonder schandelijke wat er te zien was.
video prive/You Tube screenshot

 1. 7

  Ja, dat is vreemd. Want ik zie geen enkele grond waarop je die conclusie kan trekken. Of roep je nu dat het aanhangen van een geloof je per definitie tot een gevaarlijke idioot maakt?

 2. 8

  @3: wel onderscheid tussen de haatgroep en de moslims, de tweede zijn niet per definitie gevaarlijk. Maar in the end blijven het sprookjes, daarom reli-gekkies.

  @7: geen gevaarlijke idioot, wel een idioot.

 3. 10

  Ik vind het schokkend wat er gebeurd. Mensen worden uitgescholden alsof het misdadigers zijn alleen om het feit dat ze moslim zijn – het feit dat ze immigranten zijn is in de US niet bijzonder. Dit soort bejegening zie je ook wel als kinderverkrachters ergens worden gesignaleerd.

  De haat die wordt opgefokt door gewetenloze politici komt hier tot uiting. Het feit dat jullie geen (@1 en @2) geen onderscheid kunnen maken is diep triest, maar waarschijnlijk neem ik jullie te serieus door zo te reageren.

  Lees voor de “grap” ook even Glenn Greenwald waar ik naar link.

 4. 11

  @10: Tegen wie is mijn reactie gericht dan? Fijn dat je dat voor mij in durft te vullen.

  Misschien was het je niet opgevallen maar het overgrote deel van de actievoerders is gelovig, of aangesloten bij een gelovige groep (intro). “One nation under God, not under Allah”.