GC-redactievergadering wijst foto af

GeenCommentaar.nl is een verzamelweblog waar open discussie en het vrije woord hoog in het vaandel staan. Dit komt ook tot uiting binnen de GC-redactie bij het bespreken van mogelijke onderwerpen voor artikelen. De gemoederen lopen vaak het hoogst op bij de keuze van geschikte foto’s voor de categorie ‘GeenCommentaar.’ De bedoeling van deze categorie is om beelden te kiezen die voor zichzelf spreken, maar wel om reactie vragen.

Hierbij gunnen we u een zeldzaam kijkje in de krochten van de GC-redactie:

Hardtrack: Misschien even erbij melden dat het Dinges is? Ik moest het uit de bestandsnaam halen.

Astronaut: de grap lijkt me om juist =niet= te melden dat het Dinges is. ;-) Ik denk dat hij uiteindelijk wel herkend wordt. En nee, vraag me niet waaraan! ;-D

Johan Boons: Ikzelf vind het een vrij ‘oude’ foto (nieuwstechnisch gezien dan) & zou hem liever geplaatst zien met dit stukje (bijvoorbeeld) erbij. Anders wat mij betreft niet (meer) plaatsen… sorry..

Think Tank: Prima foto. Ik zat echt te kijken, “Is dat nou Dinges, wist niet dat ie zo’n spierbonk was!” (zonder dat ik de reacties al gelezen had)

annoesjka: SPIERBONK?!?!?! Ik hoef geen ontbijt meer. EUGGGGHHHHH!

annoesjka: Het is idd wel oud nieuws, maar je zou het kunnen actualiseren met (ik noem maar wat): Wanneer waait schoonheidsideaal van Dinges over naar Nederland?

Johan Boons: Of een stukje over hoe hier in het land van Dinges naar wordt gekeken (zie link :) ).. “Krijg een lichaam als Dinges”.. haha.. nee dank u :)

annoesjka: OMG, ik heb wel weer lang genoeg naar die foto gekeken. TAKE IT DOWN! Purrrrlease?

Astronaut @ annoesjka: je wilt gewoon naar die foto kijken. Geef het maar toe. Deze foto hoeft van mij niet persé. Maar we kunnen het natuurlijk altijd plaatsen omdat Annoesjka er zo om smeekt. ;-)

annoesjka: Tssss. Doe maar. Ik zit de rest van de dag waarschijnlijk toch niet meer achter de compu. See if I care. Pha. :-)

Think Tank: Obscura stuurde me nog iets in “dezelfde” categorie: vrouwen in bikini die carwash doen voor het goede doel :-) Is wellicht zelfs met bijbehorende nieuwsbericht wat plat. Het bericht meldt dat er ook mannelijke washers aanwezig waren, maar die krijgen we dan weer niet te zien ;-)

Astronaut @ Think Tank: en nu moet jij mij eens uitleggen hoe dat in dezelfde categorie valt?! ;-?

Johan Boons: Das niet zo moeilijk: annoesjka zwijmelt bij de foto van Dinges. Ik als ik de link van TT aanklik :)

annoesjka: IK GA HUILEN HOOR!!!

Johan Boons: So you do care annoesjka? ;)

annoesjka: Oh ja. Ach, ik ga nu toch weg. Fijne dag met z’n allen en Dinges, wat volgens mij toch allemaal jullie schoonheidsideaal is.

Astronaut: Er kan in elk geval niet ontkend worden dat de Putin-foto emoties losmaakt. ;-)

  1. 1

    Dat soort discussies voeren wij in de journalistiek dagelijks. Volgens mij ben ik daarom daarnaast een weblog begonnen. Lekker m’n eigen hoofdredacteur. En daar kan ik het heel goed mee vinden. Leuke man :-)