1. 2

  People tease me about it but I can’t help it—I’m a sucker for French vineyards, romance and I like the slow tempo in her books.

  etc…

  Wat zouden foto’s zijn zonder bijschrift :))
  Waar halen ze ’t vandaan!

 2. 3

  Jullie hebben eindelijk mijn zwakke plek ontdekt: Zweedse bibliotheekjuffrouwen. Brrrrr. De breekbare rillingen huizen nog in mijn knieen.

 3. 5

  Even hoor: ”Zweedse bibliothecaresses”? Jaja! En ik heb een goddelijk lichaam met dito wasbord en ben professioneel darter……..

 4. 9

  Zozo. O maar wacht Sjap. Zie ineens een scenariootje met een schaker en een bibliothecaresse! Morgen draaien. Blockbuster! Beaty & the beast!
  Tja,…weet alleen niet of 3 x snuiten in 30 minuten dan een probleempje vormt anders gaat het voorbij…..

 5. 10

  Maar hiervoor hoef je toch helemaal niet naar Zweden?

  Ik liep jarenlang de deur plat bij de Haarlemse vestiging van Athenaeum, totdat ze verkastte naar de Amsterdamse vestiging.

  Ik betaal nog elke maand de tol in de vorm van een flinke studieschuld.

 6. 13

  Dat heeft inderdaad wel iets ja Boog,..tussen ál die boeken…niet op tijd terugbrengen natuurlijk,… rekken die nèt niet omvallen,.. de stilte vooral…..die dingen…..

 7. 17

  @YP, die echtheid valt uit te zoeken. Ik zit op minder dan een kilometer van de werkplek van twee librarians. Na de lunch even langswippen…

 8. 21

  @1: Ik vind die van de foto wel een leuk gezicht hebben hoor, met een smaakvol en goed bijpassend brilletje erbij! Ik geef toe, die Linda is meer mijn type, maar voor een foto die de aandacht trekt (en bij het topic past) denk ik dat de goede keuze gemaakt is.

 9. 22

  Ben benieuwd Canasta.
  Overigens,.. als je goed kijkt zie je dat bij sommigen de brillen niet ”kloppen”. Allemaal suggestief en in scène gezet,..er wordt gewoon geappelleerd aan hele erge gedachten. Door de site en de poster. Portretteren van verpleegsters die nèt niet uit hun witte uniformpjes knappen, aardrijkskundejuffen op naaldhakken en haltertopje….zelfde laken een pak..…

  Niet als darter EVH?

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/_41196698_fordham416.jpg[/img]

 10. 23

  @YP
  “…geappelleerd aan hele erge gedachten…”

  Nou, nou, Yevgeny. Het is wat primair misschien maar heel erg? Nee, dat gaat wat ver. Toch?

 11. 24

  Is een uitspraak van ”boeken- nerd” Martin Ros. Iedere za.morgen op radio 1. Als hij een boek bespreekt en hij moet specifiek seksueel gedrag benoemen,…dan heeft hij het in z’n uitleg over ”het héle erge”. Vandaar.

 12. 27

  Ik ben voor m’n werk wel eens in een zweedse bibliotheek geweest. Welliswaar niet in Stockholm maar wel in Malmö en Lund. De vrouwen daar verschillen niet van de vrouwen die men in Nederlandse bibliotheken aantreft.