1. 10

  Elvis Costello associeer ik naadloos met Gruppo Sportivo. Weet niet waarom. Wereld van verschil. Dacht meteen, hé, leeft die nog?

  Goeie actie van Elvis verder.

 2. 11

  Het aantal reacties hier is groter dan bij het bericht dat Hamas net zo hard huizen van Palestijnen kapot maakt. Daar valt immers niets politiek corrects over te zeggen.

 3. 13

  @hockey, ben je nu nog niet uitgejankt of ben je verliefd op je zielige martelaarschap?

  wordt toch tijd dat die hockeyballen van je een keer uitdalen

 4. 15

  Yikes, #7. Vind Costello interessant man maar z’n muziek serieus zagerig … van de minst sexy muziek ooit … Betty Wright daarentegen …

 5. 17

  @14: Als je te lang rondhangt met links tuig raak je op een keer besmet. Gelukkig kan Hockey de schuld gewoon geven aan Sargasso’s sLinkse indoctrinatie.

 6. 18

  @13, 14, 17, dus als Israel Palestijnse krakers het huis uit flikkert zijn jullie er dan ook voor? Of alleen als Hamas het doet?

  En als we dat in Nederland doen, krakers eruit trappen zijn jullie dan ook voor?
  Of blijft het toch weer beperkt tot Israel fout en als we maar op israel kunnen zeiken dan is het goed?

 7. 19

  @18: Ik vermoed dat bijna niemand meer het écht wat interesseert wat er in Israël gebeurt. En dat is onderhand ook wel terecht.

 8. 21

  @19, ik denk dat je gelijk hebt. En ik trek het verder. Ik denk dat het de meeste niets interesseert wat er in andere landen gebeurt, als het hen maar niet raakt. Idem voor de reaguurders op dit blog en mijzelf.
  Reageren op blog is gemakkelijk (nogmaals idem voor mijzelf) maar wie doet daarna echt iets?

 9. 22

  @18: Hé, niet proberen de zaak om te draaien. Jij eerst met de billen bloot: Palestijnse krakers mogen gewoon kraken volgens jou. En Nederlandse?