DutchBloggies haalt bakzeil

Groot nieuws: de DutchBloggies hebben hun reglement maar weer eens aangepast! Vanaf nu is het toch weer mogelijk dat u (lezer, reaguurder, sterveling) weblogs nomineert voor een DutchBloggie. Nu ligt het in de aard van de DutchBloggies om het reglement per aflevering meerdere malen aan te passen, het ligt ook weer in ónze aard om te beweren wij: organisatoren van de SalonBloggies hier de hand in hebben gehad. Dat het de hete adem van de salonblogs was die de DutchBloggies tot inkeer heeft gebracht. Volgens verschillende kanshebbers in de SalonBloggie categorie de Gouden Trol zwelgen wij immers in zelfingenomenheid.

Afijn, hoe het ook moge zijn, u kunt nu naar hartelust nomineren in twee verschillende weblogverkiezingen waarvan de kwaliteit en betrouwbaarheid nog maar bewezen moet worden. Succes!!!

 1. 8

  Ik dacht dat SalonBlogjes en DutchBlogjes hetzelfde waren?

  Dom van mij.

  p.s.: Carlos: Laat je niet zo opn**ien. Neem nog een glas wijn, gaat allemaal goed komen. Nederlanders moeten immers altijd klagen en SG is een volledig blanke-top-der-duinen aangelegenheid. Komen er hier ook buitenlanders, of is dit de minst multiculti site van Amsterdam?

 2. 9

  Buitenlanders? Tsja het is maar hoe je ze definieert? Caprio is als Fransman in Amerika best een soort buitenlander. JSK heeft hier ooit laten doorschemeren dat ie een neger is, maar sommige mensen dachten dat vroeger ook van mij. We hebben hier ooit een militante moslim op bezoek gehad, maar die had wel weer een Nederlands paspoort. Maar als we de definitie helder hebben dan schrijf ik wel een keer een poll uit. a) heeft u een Nederlands paspoort? b) zo ja waarom eigenlijk? c) hoe sterk contrasteert u op de blanke top der duinen op de Schaal van Munsell?

 3. 14

  #4: “Maar laat het niemand ervan weerhouden om lullig uit de hoek te komen.
  Daar is het het internet per slot van rekening voor

  Even een dipje, Carlos? Iets verkeerds gegeten met kerst?
  Ik begrijp wat je bedoelt (denk ik, hoewel ik daar geen gewoonten van maak, van denken…). Kan ik je ergens mee opvrolijken?

 4. 15

  Wel euh, vertel ons vooral de deadlines van elke poll, want op zo’n polls stem je toch pas last minute, als het reglement definitief lijkt.

  Enne … veel geluk met het uitverkopen van Carré ;-)

 5. 16

  Ik kan bij deze hele discussie maar niet het beeld van mijn netvlies krijgen van een Carlos die een paar jaar geleden met Sargasso twee bloggies won en een uitzinnig trotse -op papier voorbereide- toespraak hield.
  Geheel verdiend, niets mis mee, maar het levert zo’n schril contrast op met die salonbloggies, lijkt me…