1. 4

  kreun…. nog even en iedere nederlander krijgt een aparte Buma/Stemra aanslag voor muziekgenot zodat iedere eendagsvlieg gelijk riant kan gaan leven, maar internet gaat op slot!

  Overigens: we kunnen hier nog steeds bij The Piratebay #maakt obceen gebaar#

 2. 5

  Ander scenario: BUMA gaat uiteindelijk nooit achter particuliere bloggertjes aanzitten, en weet dat zelf (onbewust) ook wel. Maar gebruikt deze ophef dankbaar om de druk op te voeren om tot ‘goede’ afspraken te komen met YouTube en Hyves.

 3. 6

  Mark, zijn wij eigenlijk particuliere bloggertjes? Kwade tongen zeggen van niet, maar die blijken geen kennis van zaken te hebben. En is er niet laatst een joch van 13 zwaar beboet omdat hij een AP foto van twintig(!) jaar geleden op zijn Hyves had gezet? De copyright maffia gaat (ook) over (kinder)lijken.

 4. 7

  @2: Ik ben een beetje nieuwsgierig, wat is eigenlijk de reden dat BUMA/STEMRA zo veel geld in beleggingen heeft zitten? 300 miljoen lijkt me toch ietwat veel als buffer voor een stichting/vereniging zonder winstoogmerk?

 5. 9

  Groenlinks gaat eindelijk, een week later dan het CDA, nu ook kamervragen stellen … waar blijven de andere partijen?

  D66 gaat nu behoorlijk nat i.i.g. geen woord over deze kwestie van hun gelezen, spreekt dan ook boekdelen hoe sterk zij zich in werkelijkheid maken voor innovatie.