1. 6

  Ja?
  hmff, heb er zo veel werk in gestoken.
  Handen omhoog voor wie ge-ont-tikbokst wil zien!

  (overigens, om het einde van de reeks komt er een volbloed .pdf ter uwer download)

 2. 9

  Ben tegen deze manier van afbeeldingen laten openklappen, hou meer van de traditionele “nieuw venster” methode. Heb m’n argumenten elders al ’s neergeplempt op deze saait.

 3. 12

  hm, maar ik hou niet van dat linksbovenhoekkruipen van de ‘nieuwe pagina’. En dat die steeds wit is, for that matter.
  Op Safari ziet die tikboks er imho prachtig uit…

 4. 15

  @ Crachàt:

  Even aangenomen dat een “tickbox” datgene is wat mij hetzelfde deed doen als MP in @ 10: mijn hand is omhoog.

  Maar enkel doordat de schaling van het plaatje het font rafelig en vrij onleesbaar maakt. Verder is het wel mooi — en als het font een font was gebleven in plaats van een hoopje pixels was er geen probleem wat mij betreft.

  (los daarvan — mooie sfeer door/in de tekeningen)

 5. 23

  als een tiet vergrootten; is er iemand zwanger? De vuurvos is mijn vriend niet, op de Mac dan. Beter laat ik het rusten. Wanneer we beginnen met lezen wil ik ook alles gelezen hebben; en niet mijzelf opvreten terwijl ik wacht op deel X. Ik vrat vroeger ook al op dag 1 de hele adventkalender leeg…

  Maar een mooi begin – heerlijke illustraties…