De PVV onderzoekt een misstand: laten we ze helpen

Staat er een dronken Pool onder je raam te schreeuwen? Zie je alweer op tegen die eeuwigdurende polonaises met carnaval? Heeft je Roemeense huishoudster de plee niet grondig genoeg gepoetst? Heeft de Bulgaarse loodgieter het lef gehad om maar liefst vijf euro per uur te vragen?  Nu is er eindelijk een kans om je onvrede over onze Oost- en Midden-Europese mede-Europeanen te ventileren. De PVV roept alle Henken en Ingrids op om overlast van Midden- en Oost-Europeanen te melden.

Dus doe niet zo flauw en help ze een handje. Wat kan jij doen?

1. Ga naar het meldpunt van de PVV.
2. Doe met terugwerkende kracht melding van overlast door de Hunnen. (parkeeroverlast), of;
3. Dien uit naam van Henk (de ex van Ingrid) een klacht in over zijn postorder bruid Sletlana, die na het huwelijk toch over dezelfde irritante eigenschappen bleek te bezitten als zijn ex Ingrid. (verloedering en dronkenschap), of;
4. Dien een klacht in tegen al die Oost-Europese inzendingen op het Eurovisie Songfestival waardoor onze Hollandse drie P’s als laatste zijn geeindigd. (geluidsoverlast)

Uw suggesties en wijze raad graag in de comments.

foto blmiers2

 1. 3

  De Polen zijn ook verantwoordelijk voor het ontstaan (en dus ook mislukken, PVV-logica) van de multiculturele samenleving. Als ze in WOII namelijk iets beter hun best hadden gedaan (PVV-logica), dan was Operatie Market Garden gewoon geslaagd, hadden we geen hongerwinter gehad, en waren we met een stuk meer Nederlanders de oorlog uitgekomen. Met als gevolg dat we 25 jaar later geen gastarbeiders nodig hadden gehad (PVV-logica).

  Alles, maar dan ook alles, is gewoon de schuld van de Polen. En dan sturen we daar onze jongens van de zomer nog naar toe ook. Het is een grote schande.

 2. 5

  Bij mijn buurman is een aantal maanden geleden de fiets uit zijn tuin gestolen. De dief is nooit gepakt, maar wie dat gedaan heeft lijkt me wel duidelijk want verderop in de straat staat sinds ongeveer dezelfde tijd een auto met een Lets kenteken (mag ik dat wel als zodanig kunnen herkennen als pseudo-Henk, of weet die niet waar LV voor staat?).

 3. 12

  Volgens mij is de site uitsluitend gebouwd door, maar met name vóór Geert. Die probeert natuurlijk van z’n Hongaarse importbruid af te komen, maar dat durft hij haar niet rechstreeks te vertellen.
  De beroeps broekpoeperd…

 4. 13

  Onder het kopje “verloedering” heb ik de volgende tekst gestuurd.

  Onze grote Leider heeft zijn ziel verkocht aan de MOE’ers. Hij doet het nota bene met een Hongaarse!!!

 5. 19

  “Ik wil net zo lekker dronken kunnen worden als een Oost-Europeaan, maar dat lukt me niet, want daar heb ik zelfgestookte slivovitsj voor nodig en die houden hunnie allemaal voor zichzelf. Geert, doe er wat aan!”

 6. 23

  “De Wit: ‘Dat zij hierheen komen is begrijpelijk, want bij hen is de werkloosheid erg hoog – onder jongeren zelfs 40%. Van de SP mogen ze hier werken, maar dan wel volgens Nederlandse normen en arbeidsvoorwaarden.'”

  Dat is niet anti-immigratie, dat is anti-uitbuiting.

 7. 25

  Inderdaad. Is het niet heerlijk hoe de PVV met haar idiotie de humor — oké, niet altijd geslaagd — weet los te maken? Alleen al die eigenschap geeft de partij bestaansrecht.

 8. 28

  Dit was mijn bijdrage aan hun klachtenformulier:

  Ik heb gehoord dat er een goed conferentie oord is in Wannsee. Misschien kunnen we daar overleggen wat aan die MOE-ers kunnen doen?

 9. 32

  “Heeft u overlast van MOE-landers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan een Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan? ”

  MOE-landers?
  Heel even dacht ik dat dat Koot-en-Bie’s was voor het verbitterde PVV-electoraat.

  Overigens, als je je baan kwijt bent geraakt aan een Oost-europeaan ben je dus waarschijnlijk te lui om voor een paar €’s te stuccen of bollen te pellen.

 10. 37

  Dit geeft een nog wat nauwkeuriger beeld van gesneuvelde Polen:

  “Poolse erevelden in Nederland
  Deze erevelden worden door de desbetreffende gemeente en de Oorlogsgravenstichting onderhouden Het Pools militair ereveld werd op 24 juni 1983 geopend. Hier liggen in Nederland tijdens de tweede wereldoorlog gesneuvelde Poolse militairen begraven. Zij behoorden oorspronkelijk tot de eenheden van de Poolse land- en luchtmacht die in september 1939 na de overweldiging van Polen door het Duitse leger uitweken naar Frankrijk, waar ook de Poolse regering haar toevlucht had gezocht. Na de capitulatie van het Franse leger in juni 1940 slaagden de Poolse militairen er opnieuw in aan de Duitse krijgsgevangenschap te ontkomen. Zij wisten via Spanje en Gibraltar Engeland te bereiken. Daar formeerden zij o.m. de 1e Poolse pantserdivisie onder commando van de toemalige brigade- generaal Stanislaw Maczek en de 1e Poolse onafhankelijke parachutistenbrigade. Na de landingen in Normandié in juni 1944 bevochten deze Polen met de geallieerden de bevrijding van West-Europa. In Nederland streden zij in Zeeuws-Vlaanderen , West-Brabant, in de slag om Arnhem en in Drenthe en Groningen. Meer dan 500 gesneuvelde Poolse soldaten en vliegers vonden in ons land hun laatste rustplaats. 181 van hen hier in Breda, dat op 29 oktober 1944 door de 1e Poolse pantserdivisie werd bevrijd. Generaal S. Maczek heeft de oorlog overleefd en werd conform zijn wens op 23 december 1994 op dit ereveld begraven.

  Pools Militair ereveld
  Ettensebaan
  BREDA

  Pools erehof Oosterhof
  RK-begraafplaats Leyssenakkers
  Veerseweg 32
  OOSTERHOUT

  Pools erehof Ginneken
  RK-begraafplaats Laurentius
  Vogelenzanglaan
  BREDA

  Pools erehof Alphen
  RK-begraafplaats
  Molenstraat
  ALPHEN (NB)

 11. 38

  Hoplakee…

  Hierbij dien ik een klacht in tegen mijzelf. Ik ben namelijk een 4e generatie kut-Oost-Europaan en ik heb nog steeds last van mijn donkere genen. Ondanks dat mijn voorvaderen na de immigratie naar Nederland hun genenpatroon hebben gemengd met die van kerngezonde roomblanke Hollandse vrouwen zijn die Oosteuropese genen (deels joods) nog hardnekkig aanwezig. Dit uit zich in het gebruik van alcoholische drank (ook doordeweeks). Ik drink op fluske wijze, met een Slavisch handgebaar (dixit Drs P) moet u weten. Zodra ik thuis twee of meer borrels op heb zet ik de muziek harder, te hard kan ik u zeggen. Mijn buren kunnen hiervan meepraten. Dit alles komt door de aanwezigheid van mijn Oosteuropese genen. Er is dus naast (lichte) dronkenschap ook sprake van (enige) geluidsoverlast. Vaak zoek ik dan via Spotify naar obscure Oosteuropese playlists. Maar het liefst draai ik kozakkenmuziek, en op dat moment neemt mijn cortex het over van mijn ratio en ga ik -met de armen over elkaar- wild met mijn benen schoppen en diep door de knieën. Het zijn mijn Oosteuropese genen die mij hier toe dwingen, maar mijn ranke Arische botten zijn niet bestand tegen dergelijke wilde oerbewegingen. Gevolg: knieslijtage. Nu moet u weten: ik ben apotheker en moet dagelijks wel honderd keer een keukentrapje op en af lopen om medicijnen uit hoge laatjes te pakken. Maar met die dagelijkse kozakkendans en daarmee gepaard gaande knieslijtage vrees ik op den duur mijn werk niet te kunnen doen. Gevolg baanverlies.
  Zo ziet u maar dat zelfs 4e generatie Oosteuropeanen tot overlast en baanverlies kunnen leiden! Ik hoop dat u mij kunt helpen.

 12. 40

  Ik heb zelf gezien dat bij Sloten eergisternacht een tiental dronken Polen op het ijs stonden te pissen. Nu weten we waar we ‘it giet nie oan’ aan te danken hebben.

 13. 43

  Lijkt me stug, Letten fietsen niet (daar zijn in en na de tweede wereldoorlog de fietsen genationaliseerd) en ze hebben een auto. Misschien toch de Finnen, hoewel die alleen scooter rijden. Bovendien klachten over Finnen, die niet uit Oost Europa komen, mogen niet op de klachtenlijst.

 14. 45

  Dit heb ik ingevuld:

  Beste Geert,

  Ik ben getrouwd met een Poolse vrouw. In het begin was onze relatie prima. Ze deed wat ik van haar verwachtte: als ik ’s avonds thuiskwam van een lange dag werken in de bouw, stond mijn pilsje en het warme eten klaar. Ze was erg zorgzaam en op sexueel gebied was ze lief en gewillig.
  Nu is ze sinds kort innig bevriend met mijn Marrokaanse buurman. Niet dat er sprake is van een relatie, maar zelf zegt ze dat ze bij de buurman haar ei kwijt en zich bewust wordt van haar eigen verlangens. Het gevolg is dat het huishouden er nogal een bij in schiet, ik mijn pilsje zelf moet pakken en steeds vaker maakt ze van dat rare buitenlandse eten (koes koes of iets dergelijks).
  Ergens vind ik dat schandalig! Als hardwerkende Henk word je zo dubbel genaaid: de Poolse vrouw waar ik zo goed voor heb gezorgd laat zich in met een buitenlander die de Islam aanhangt en werkloos is omdat hij volgens hem door zijn buitenlandse achternaam wordt gediscrimineerd.
  Geert doe er wat aan! Ik steun je en Nederland moet Nederlands blijven!

  Houzee!

 15. 49

  PVV politici zijn tegen windmolens in Groningen.
  Daarmee bestelen ze Henk en Ingrid van het voordeel van hun eigen stukje windpark. Dat levert hen namelijk 16.000 EUR op in de 20 jaar dat ze gratis stroom krijgen van hun stukje windpark.
  Ze kunnen er straks ook de stroom voor de elektrische auto uit halen, ipv olie uit een moslim land te moeten kopen.
  Daartoe dwingen deze idiote pvv politici hun eigen achterban