1. 3

    Orange County is niet het Limburg van Amerika (dan denk ik meer aan Mississippi of zo), maar het mega-Purmerend dat bij Los Angeles hoort. Het is daar waar de witte middenklasse heengaat om geen last te hebben van het gespuis uit de stad. Nixon kwam trouwens uit Yorba Linda.

  2. 6

    @Anton; een agressieve meute die vrouwen en kinderen uitscheldt voor “terroristen” en schreeuwt dat ze op moeten rotten naar hun eigen land “Go home!”, omdat ze een fondsenwerfactie bezoeken voor opvanghuizen voor daklozen en mishandelde vrouwen is niet lief.

    De agressie, de irrationele afkeer vanwege mensen hun afkomst en religieuze achtergrond die er uit spreekt valt zelfs wel kwaadaardig te noemen.

    Stel je nu eens voor dat een meute linksradicalen bij een Joodse fundraiser voor opvanghuizen in Nederland zou gaan staan, en “Rot op naar Israël” en “Terroristen!” zou roepen, vanuit het idee dat het Joden zijn, en dus wel om zionisten zal gaan. Niks mis met zo’n actie? Of toch wel? Maar waarom geldt dat dan ineens anders wanneer het moslims betreft?