De groene revolutie start op 12 september

Een vredige bevolkingsgroep is uit zijn benevelde toestand ontwaakt en gaat het politieke landschap aan diggelen slaan.

De revolutie komt uit onverwachte hoek. Het zijn niet de 99 procent, ook niet de bangepoeperds van de PVV, of de socialistische horden waar Mark Rutte ’s nachts van wakker ligt. De moderne Ché Guevara’s komen uit hun schuilplekken om het establishment op 12 september een flinke tik uit te delen.

Jarenlang lieten ze de politiek  links liggen. Ze spraken liever over dat ene mooie riffje van Metallica – discussies die zich tot drie uur konden uitstrekken. Over de relatie ruimte en tijd en dat ze allang wisten dat het Goddeeltje bestaat. Of ze zaten elkaar apathisch aan te gapen. Of ze sloegen aan het einde van de avond hun loon stuk in de shoarmatent om het groeiende monster in hun buik te temmen.

De revolutie, dames en heren, komt van onze lieve, vreedzame blowers. En Den Haag kan maar beter bang zijn. Ze zijn met velen. En ze zijn boos.

Ze worden dan genegeerd door de lame stream media, maar achter de schermen wordt er druk campagne gevoerd (filmpje 1). De beweging heeft ook een gezicht, de oudste rot in het vak is op de barricaden geklommen (filmpje 2). Den Haag is te ver gegaan dit keer. Samenwerken met Wilders. Oke, niet sjiek, maar het kan. Persoonsgebonden budget. Ach. Groeiende inkomensongelijkheid. Soit.

MAAR KOMT NIET AAN ONZE WIET!!!! WEG MET DE WIETPAS!

Foto Flickr cc Stargardener

 1. 1

  Ik wens de cannabisgebruikers veel succes bij de verkiezingen, maar in 2010 speelde min of meer hetzelfde en kennelijk is men toen niet massaal genoeg op komen dagen bji de stembus.

 2. 4

  Men voelt de bui hangen.
  Bang personeel en wat mafkezen zullen op komen dagen of hun stemgedrag veranderen,de plaatselijke coffeeshophouders alhier zijn multimiljonair en stemmen zeer zeker geen SP.

 3. 6

  Je reactie geeft al aan dat je het rapport van dat onderzoek niet hebt gelezen. Onder de 18 is er een verlaging van IQ, echter is er géén causaal verband met het gebruiken van Cannabis. Aldus de onderzoekers zelf! Een PDF van het rapport is terug te vinden hier op Sargasso, in het artikel die daarover ging.

  Overigens is het IQ altijd aan schommelingen onderhevig. Maar dat is een ander verhaal.

 4. 7

  We weten al lang dat een lage maatschappelijke status drugsgebruik bevordert. Die status correleert met IQ. Dat is dan één verklaring. En er zijn er nog heel veel meer te bedenken. Hoe je het ook keert of draait: jongeren zijn beter af met minder cannabis en meer inzet op hun ontwikkeling.