1. 2

  OK:
  – De openingstekst klopt (alleen ‘one year ago’ ipv in ‘1979’)
  – De regisseur is niet, zoals met bv Transformers, een of andere kerel die zijn vak niet verstaat, maar de man die ook Smoking Aces gemaakt heeft.
  – Liam Neeson speelt Hannibal.
  – [pubermodus]De trailer is echt té fat[/pubermodus]

  Dus kun je nog een keer uitleggen waarom ik hem niet moet gaan zien? ;-)

 2. 13

  @10: Nou, physiek geweld, wapens en een heavy bus met brede banden en geblindeerde ramen zijn minimaal erg niet typisch hetero-meisje noch nonhetero-jongetje. “Loving it when a plan comes together” kan nog net… ;-)

 3. 14

  @13 Het nepgeweld (ken je die van de gillende nephomo’s die met zeehondengeflap tegen elkaar een Nederlandse plaats moeten uitbeelden ?) in A-Team zou wel best wel een beetje gay kunnen zijn.

  Antwoord: Nichtevecht.

 4. 17

  @Rene; waarom zeg je niet gewoon wat je echt voelt ?

  /Volkomen hetero-jongetje hier
  //Je kan de tyfus krijgen met je insinuatie dat daar iets mis mee is

 5. 18

  @ 2

  Niet goed in je hoofd. Dit is troep, gemaakt door lutsers die inderdaad hun vak niet verstaan, en niet durven het oorspronkelijke karakter van de serie te behouden in het kader van ‘zeitgeist’.

  Prutsers.

 6. 19

  Het oorspronkelijke karakter van de serie was dan misschien sympathiek, maar ook volkomen infantiel. Ik ga dus al niet eens naar de trailer kijken.

 7. 20

  @7&18 Djeez, wat een zuur al zo vroeg in de week. Het wordt bijna een serieus topic!

  @7 “Stuitende hetero-jongetjes kitsch…”
  Dus?

  @18 “Dit is troep, gemaakt door lutsers die inderdaad hun vak niet verstaan, en niet durven het oorspronkelijke karakter van de serie te behouden in het kader van ‘zeitgeist’.”
  Waar baseer je dat op? Zover ik uit de trailer en de credentials van de regisseur kan opmaken, zal het wel meevallen.

 8. 21

  @19: wat is er toch mis met infantiel? Bovendien zijn zo’n beetje alle Hollywood actie-films toch al infantiel, dus waarom zou je het er niet eens een keer duimendik op leggen?

 9. 22

  @21 An sich is er natuurlijk niets mis met infantiele verhaaltjes. Het staat mij in het geval van het A-team alleen tegen dat het gecombineerd is met de boodschap dat de zwakkere partij met succes onderdrukking kan doorbreken door geweld te gebruiken. Geweld dat N.B. geen druppeltje bloed of greintje zichtbaar leed veroorzaakt. Ik kijk overigens sowieso nauwelijks meer naar Hollywood actie-films. Het interesseert me gewoon niet genoeg om tijd aan te besteden. Zelfs als ik behoefte aan dom vermaak voel weet ik nog leukere dingen te vinden.

 10. 23

  @InvertedPantsMan; o kom OP! Ze worden uit een vliegtuig geschoten, in een tank, aan een parachute, en gaan vervolgens, nog in de lucht, vanuit de geschutskoepel hun aanvallers te lijf. Da’s gewoon totaal AWESOME!

  /Ik hoop niet dat dit de beste scene is uit de film, maar het zou jammer genoeg zo maar kunnen.
  //Niet dat ik de pret wil drukken ofzoiets.

 11. 25

  @ KJ, #17: Nou, minimaal omdat ik eerst bij jou ten rade zal moeten gaan wat dat is dat ik echt bedoel dan want als ik meer bedoel dan wat ik gewoon direct zei wil dat mij niet erg duidelijk zijn. Jij schijnt wel een idee te hebben van wat het is dat echt bedoel? Wat is dat? Ik houd me ten zeerste aanbevolen!

 12. 26

  @ 20: Dus het waardeoordeel dat ik niet blij wordt van die testosteron-orgieën. Een waardeoordeel (totaal AWESOME!) is een beetje de verwachtte reactie op zo’n onderwerp…

 13. 27

  @ 15: Heb ik nu echt helemaal niks mee, dat wapengekletter, “honour” en strakke spieren en zo. Maar ik geef toe, de categorie die dat wel heeft nam ik niet in de typering mee. Good point…

 14. 31

  Als ik klaar ben met zombies afknallen ga ik in op waarom er niets mis is met ‘schieten tieten en helicopters’, maar waarom sommige filmmakers daar toch weinig van begrepen hebben.

  En resultaten uit het verleden etc.

 15. 32

  Volgens mij wordt er hier in het kader van ‘methinks he protest too much’ een boel homosexualiteit achter de kastdeur gehouden door al die mensen die het maar niks vinden, al dat hetero-jongetjes-gedoe.

 16. 34

  @ KJ:

  Reactie graag zodat ik je nog even frontaal kan aanvallen op de impliciete homofobie die zichzelf hier in je vol-automatische aanname dat homo’s wel in de kast moeten zitten uit.

  Kom dan. Kom, kom, kom. Kom op. KOM OP!

 17. 36

  “Het oorspronkelijke karakter van de serie was dan misschien sympathiek, maar ook volkomen infantiel.” /IPM

  Juist, maar destijds waren we enfants en was er niets leukers dan op zondagmiddag in het bos onder het slaken van TA-DA-DA-DAAAAA een dennenappel-granaat gevecht te houden.

  Maar die film is natuurlijk kansloos. Geen Face, Hannibal, Murdoch, maar een acteurs die doen alsof ze Face, Hannibal, Murdoch zijn.

  Om maar te zwijgen van een acteur die doet alsof hij Mr T. is…

 18. 37

  O, ja voor de duidelijkheid: Vroegah vond ik het A-team natuurlijk super gers en had ik A-team long drink glazen (om cola uit te drinken) waar ik super zuinig op was. Dat jullie niet denken dat ik e.o.a. freak ben ;)

 19. 38

  @Rene; Wageffe. Er is hier iemand – niet ik – die roept: ‘EN EEN STELLETJE HOMO’S!’ en dan ben ik de homofoob ? Over logica van de verkeerde kant gesproken..