CU: Wetenschappelijk Instituut geeft aftrap voor Islamdebat in Nederland

CU: Wetenschappelijk Instituut geeft aftrap voor Islamdebat in Nederland

gertjan_segers_610Op zaterdag 4 april werd tijdens een drukbezocht WI-congres de aftrap gegeven voor een debat over de Islam in Nederland. WI-directeur Gert-Jan Segers presenteerde op dat congres zijn basisvisie op de Islam. In juni gaat Segers op tour door Nederland om in verschillende steden in debat te gaan over zijn visie. In september komt het WI met een uitgebreide studie over de Islam in Nederland.

Op zaterdag 4 april werd tijdens een drukbezocht WI-congres de aftrap gegeven voor een debat over de Islam in Nederland. WI-directeur Gert-Jan Segers presenteerde op dat congres zijn basisvisie op de Islam. In juni gaat Segers op tour door Nederland om in verschillende steden in debat te gaan over zijn visie. In september komt het WI met een uitgebreide studie over de Islam in Nederland.

Islamtour
De Islamtour van Gert-Jan Segers voert langs drie steden: Groningen, Utrecht en Rotterdam. In rondom-tien achtige setting wordt gediscussieerd met een breed publiek. Meer informatie volgt op wi.christenunie.nl/islam

Lees meer:
ChristenUnie begint aan lastig islamdebat (Trouw, 6 april 2009)