CU: Slob: ‘Het kabinet moet de mouwen opstropen’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

CU: Slob: ‘Het kabinet moet de mouwen opstropen’

2008_Arie Slob_610_RubenTimman_2'Ik ga er vanuit dat het kabinet in het komende jaar veel prioriteit zal geen aan het uitvoeren van de gemaakte afspraken in het crisisakkoord. Daar zit Nederland op te wachten, schrijft Tweede Kamerfractievoorzitter Arie Slob zaterdag op zijn weblog. 'Geen getreuzel, mouwen opstropen en leiderschap tonen.'

In de eerste blog van het nieuwe politieke seizoen zet Fractievoorzitter Slob uiteen wat volgens hem de prioriteiten voor het kabinet komend zouden moeten zijn. Veiligheid staat wat Slob betreft hoog op de agenda van het kabinet. Ook het communicatiesysteem C2000 van de hulpdiensten moet goed bekeken worden. Deze onderwerpen verdienen prioriteit na de fatale incidenten op Koninginnedag en het uit de hand gelopen strandfeest in Hoek van Holland.

Lees de hele weblog van Arie Slob

Zaterdagochtend was Arie Slob te gast bij Radio 1-programma Kamerbreed (rechtsklikken om te downloaden)

Reacties (1)

#1 blabla

Bij het strandfeest in Hoek van Holland ging het toch uitsluitend om politiekogels !!
Dat is dan dus een klus voor justitie en binnenlandse zaken.
Daar zitten dan 22000 opperhoofdambtenaren met grote ballen en een groot salaris die daar allemaal hun zegje over moeten doen, dus dat wordt wel 3010 voor ze het eens zijn over wie waar zeggenschap over heeft.
Kijk zie je, dat schiet dan lekker op.
Dan moet het nog goedgekeurd worden door de provinciebesturen die het al druk genoeg hebben met speculeren in Ijsland en het uitzoeken welke kerken als eerste binnen hun provincie gerenoveerd gaan worden.
Ha,ha,ha…Nee, Nee, Nederland.