1. 1

  Well. I am amazed.
  Waar blijft de topgeoloog Larie? Serieus, dit klinkt als ‘zeer overtuigend’. En dan nog enkel met mijn dilletantisch visuele blik van de tekenaar die kijkt.

  Blijft de fysicus, die zou moeten staven dat ons bolleke zo veel kleiner was dan vroeger, met enkel de aanwezige massa, en rotatie- groter dan zwaartekrachtwerking.

  Carlos: wat mij betreft: upgraden naar een volle post, deze WvdDag!

 2. 3

  Crachat, ik heb er het lyrische vermogen even niet voor.
  Maar een van de denkfouten bij deze theorie is het verdwijnen van de oceanen, die waren helegaar niet weg.
  [img]http://www.biosbcc.net/ocean/marinesci/02ocean/mgimg/pangea.jpg[/img]

  Maar Atlantis was natuurlijk het WTC7 van toen, het commandocentrum van dit alles en dat moest verdwijnen.
  Oops… straks word ik weer orthodox genoemd, ik zeg al niks meer…

 3. 6

  De aanhangers van deze theorie zijn dan zeker weer de Oceeanontkenners, het wordt ook steeds ernstiger, waar gaat het heen met de wereld.

  Het alter ego van drs Boobelino de Soto heeft duidelijk een fixatie op ronde vormen…;)

 4. 9

  Hoax!
  Aarde koelt nog altijd af dacht ik. Dus zal eerder krimpen toch?

  Dit wordt de wereld ingeslingerd om de aandacht af te leiden van andere complottheorieën die wel serieus genomen moeten worden…
  *hoest*[size=0,001]…(wtc 7)[/size]

  Ik noem geen namen….

 5. 10

  Vooral het slotbetoog was een erg sterk argument: Als je dit niet gelooft negeer je de feiten en geloof je dat de aarde het middelpunt is van het heelal en dat het heelal om de aarde draait. Nee, nu ben ik ben helemaal om.

  Dat veel mensen er ridicule theorietjes op na houden is bekend, dat ze daarbij een feit nog niet kunnen herkennen al kwam het in de vorm van een trein op hen af denderen weet iedereen ook. Maar dat ze ook nog de moeite nemen om daar een animatie van te maken om hun onnozelheid te demonstreren zonder dat iemand in hun omgeving de tijd neemt om te vertellen wat voor demonstratie van onwetendheid het wordt is toch wel het meest treurige van het verhaal.

  De aarde is overigens na de afkoeling van de korst in massa wel een beetje gegroeid door het ‘opvegen’ van ruimtestof maar dat heeft niets met deze animatie te maken die er blijkbaar vanuit gaat dat er een enorme groei van binnenuit geweest zou zijn. Maar ik ben natuurlijk onderdeel van het complot. Mmmm, wat zou Simon Roozendaal zeggen?

 6. 11

  …en ik had het niet beter kunnen duiden Dewy.

  Maar waar is larie inderdaad?
  Héb je hem een keer nodig…zeker een long weekend Center Parks?…

 7. 12

  *bonkend hoofd* kom net terug na een lange nacht in bruisend Rotterdam…niet geslapen te oud voor dit maar deed het toch.

  Binnen niet al te lang een heuse , hand in broekzak, ppt met gesproken tekst van mij over dit onderwerp irgendwo, als ik dat technisch kan klaren. Bijna af.

  Maar nu..(man… pfft)

 8. 14

  damn, bedenk me nu pas… als de aarde inderdaad zoveel groter zou zijn geworden is die wellicht toch hol en hadden die rare nazi´s dus toch gelijk.
  *slik*