Closing Time | The Light Parade

Dit is weer zo’n clipje dat opeens voorbij komt en waar ik spontaan een beetje verliefd op word. Ik ben dol op dit soort nijvere huisvlijt. Het meisje is in het begin duidelijk wat verlegen met de situatie, maar je ziet het vertrouwen en daarmee het plezier groeien. En daarbij is het gewoon prachtig gezongen. Ik krijg hier een hele grote glimlach van op mijn gezicht.

  1. 3

    Ik had ook een hekel aan covers, maar ben daar helemaal van teruggekomen. Een nieuwe interpretatie van een bestaand nummer kan heel verfrissend zijn. Ik noem maar even Trigger Finger met I Follow. Het origineel vond ik best wel kut, maar die versie was fenomenaal. Al zou ik dit niet in die categorie scharen natuurlijk.

  2. 5

    Mmm… stemmen zijn teveel uit balans dwz zij moet wat harder zingen of hij wat zachter, hij is te dominant. De gitaar is dat ook. Aardig, maar niet meer dan dat. Vereist als duo nog wat werk.

    Sorry.