Closing Time | Street mission

Foto: Ted (cc)
Serie:

Een van de eerste TV-optredens van U2. Ligt het aan mij, of zijn ze gewoon nog niet zo goed?

Wat wel grappig is, zijn die jonge koppies. Drummer Larry Mullen jr. is hier 17 jaar oud!

+1

Reacties (4)

#1 Bookie

Ach ja, net begonnen (DIY), nadat ze The Clash hadden gezien. Dat niveau hebben ze natuurlijk bij lange na nooit gehaald.

  • Volgende discussie
#1.1 Prediker - Reactie op #1

Een goed gevoel voor ironie levert sowieso een duimpje omhoog op!

#2 Rigo Reus

Wat veel mensen niet weten is dat drummer Larry Mullen, de dag van de tv -opname verhinderd was: ruzie met zijn moeder: ‘Nee Larry, met drummen, kun je je brood niet verdienen, kun je je gezin niet mee onderhouden.’ Gelukkig voor de andere U2’s waren the Osmonds net die dag ook in dezelfde studio. Dus, Donny, heel sportief, bood aan om een stukkie mee te drummen.

O nee, dit heb ik verzonnen, sorry. Wat wel waar is: Boy George, in de jaren tachtig, onder de indruk van Larry Mullen zei: :’die Bono zingt dan ‘O, I still haven’t find what I’m looking for’, nou, dan moet hij maar ‘ns achter z’n drumstel kijken.’

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Hans Custers

Het klinkt ook wel een beetje alsof ze bij RTE vonden dat ze het geluid van zo’n beginnend bandje wel konden laten doen door een stagair.

Overigens vind ik een wat rammelend, beginnend bandje in vaak een stuk spannender om naar te luisteren dan een gelikte, noot voor noot ingestudeerde en perfect uitgevoerde, ‘professionele’ show. Ik pleit voor meer gerammel.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie