Closing Time | Space of Variations

Op het moment dat ik dit nummer voor u klaar zet, sta ik op het punt de trein in te springen om ze live te aanschouwen. In Eindhoven, in het voorprogramma van Jinjer. Ik weet nog niet zeker wat ik hier van ga vinden. Het klinkt in ieder geval wel catchy en agressief. Ik kan u helaas verder niets vertellen over Space of Variations, ik had er ook nog nooit van gehoord, en de enige beschikbare Wiki-pagina helpt mij in ieder geval niet verder. Maar misschien is uw Oekraïens beter dan dat van mij. Wellicht heb ik er in de comments meer over te vertellen!

  1. 1

    Update: live best prima. Ik heb het begin gemist, maar van wat ik gezien heb spelen ze vooral behoorlijk strakke metalcore, niet mijn subgenre maar prima om naar te luisteren. De elektronische herrie die je bij dit nummber op de achtergrond hoort doen ze slechts sporadisch, bijzonder dat ze dan juist voor zo’n nummer een clip hebben gemaakt.

    Had ik al gezegd dat Jinjer een geweldige band is? Die gaan we de komende jaren op veel grotere podia zien, en veel hoger op de bill op festivals.