Closing Time | Oum – Lik

Foto: Ted (cc)
Serie:

Best lastig, dat verzoek om meer diversiteit. Ik wilde het eigenlijk aan me voorbij laten gaan, wegens dat ik vrijwel alleen Engels- en Nederlandstalig in mijn collectie heb. Maar dat nestelt zich dan toch in je achterhoofd en dus heb ik vandaag zomaar allemaal Arabische liedjes zitten luisteren. Er zat weinig tussen dat het langer dan een minuut volhield. Tot ik dit tegenkwam. Prachtig!

Reacties (2)

#1 Sylvia

Fijn dat de uitdaging zich toch in je hoofd zette, want anders hadden we dit pareltje moeten missen.
Inderdaad: prachtig, Karin. Het raakt mijn hart.

Het doet me denken aan Raoul van Souad Massi, al weet ik niet waarom, want Raoul is melancholisch, en Lik is dromerig upbeat.
https://youtube.com/watch?v=LH5SzwRwXkQ
De zachte stem?

Dank je wel!

  • Volgende discussie
#2 Karin van der Stoop

Ik hoop eigenlijk dat YouTube me nu soortgelijke dingen gaat voorschotelen, want die luistersessie vanmiddag was geen onverdeeld genoegen haha. Gelukkig heb ik nog 2 clips op de rol staan die uit de krochten van mijn geheugen naar boven kwamen.

  • Vorige discussie