1. 1

    Die twee zijn toch wel bekend genoeg dat je je het wel realiseert denk ik. Mijn favoriet van hen is l’hotel. In de jaren ’90 hebben nog een stel techno producers hun handen op Yello gelegd, daar kwam onder andere ook een leuke remake uit van dit nummer, maar vooral de handjes op Excess vind ik bijzonder goed gelukt.

  2. 3

    @1: Jaaa die cd heb ik in de kast staan, Hands on Yello, geweldig! Fantastische mixen, grijs gedraaid in de tijd dat ik mijn alien-winkeltje had, deed ’t ook goed bij het publiek. Met o.a. dat nummer uit Ferris Bueller’s Day Off. Als ik dat hoor zie ik nog die schooldirecteur gehavend over straat strompelen (ik heb de film vroeger dan ook tientallen keren gezien, sommige dialogen ken ik vast nog uit mijn hoofd). Dunk dunk, tjsikkatsjikaaah!

    Dank Prediker, voor de reminder.