Closing Time | Liar Liar

Foto: Ted (cc)
Serie:

De Britse protestband Captain SKA heeft ter gelegenheid van de nieuwe verkiezingen hun protestlied uit 2010 Liar Liar opnieuw uitgebracht, maar nu toegespitst op de leugen van Theresa May. Ondanks dat het nummer in de top 10 van meest gedownloade nummers staat weigeren de grote radiostations het nummer te draaien.

Het protest van de groep richt zich vooral op de gevolgen van de strenge bezuinigingen:

Jake, a band member and songwriter from Captain Ska, said the song was written to “expose the horrific effects Tory policy has on ordinary people”.

Jake Painter schrikt er ook niet voor terug om e.e.a. in hun voordeel te spinnen:

This can only be seen as an attempt by the media owners to undermine public opinion. Thousands of people have downloaded this track and we demand that it is aired as any other song would be.

Maar misschien moet hij gewoon even geduld hebben, het nummer is nog maar een paar dagen geleden uitgebracht. Bovendien is het nummer op Youtube al meer dan 600.000 keer bekeken. Aan aandacht vooralsnog geen gebrek dus.

Met het inlopen van Labour op de Conservatieven, gaat een dergelijke herinnering aan de kiezers over de leugen(tje)s van Teresa May de Tory’s in ieder geval niet helpen.

Reacties (4)

#1 gbh

34 jaar same shit

  • Volgende discussie
#2 Le Redoutable

“Het protest van de groep richt zich vooral op de gevolgen van de strenge bezuinigingen:” Door de economische gevolgen van de Brexit zullen ze sowieso zwaar moeten bezuinigen, anders wordt Engeland een 2e Griekenland, maar dan zonder de EU als suikeroom. Het maakt niet uit wie ze kiezen, met Corbyn is het geld alleen eerder op en zijn ze dus sneller op de bodem van de afgrond.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Janos

Mooi vind ik dit. Beetje politiek in de muziek, gaat het weer ergens over. Leuk liedje ook.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 gbh
  • Vorige discussie