Closing Time | Guilty pleasures: Billy Idol ft. Miley Cyrus – Rebel Yell

Foto: Ted (cc)
Serie:

Out of the blue kwam er vandaag zomaar een oud nummer in mijn hoofd. God weet waar ik ’t vandaan haal, ik heb ’t al jaren niet meer gehoord. Er zal ergens in mijn hersenen een associatie zijn ontstaan, gek dat je die soms gewoon niet herkent. Maar ik heb de best-off-cd wel in de kast staan; Billy Idol is een van mijn guilty pleasures. Lekkere punkrock-kitsch.

En blijkbaar rockt ie er nog lustig op los, hoewel hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bijna heeft bereikt. Hij ziet er ook nog bijna precies hetzelfde uit als vroeger, met een paar kraaienpootjes meer, maar verder geen spat veranderd. Ik hou ervan! Ook de jongere generatie is er niet vies van. Deze live-versie van Rebel Yell met Miley Cyrus uit 2016 is heel niet onverdienstelijk.

Ik ben helemaal psyched. Vanavond (op ’t moment van schrijven is het zaterdagavond) gaat Billy’s muziek lekker hard aan, ook om het feest van de plaatselijke kano- (of zeil-, weet ik veel, iets met boten in elk geval)vereniging te overstemmen.

Als bonus nog een aardig interview.

Na deze herontdekking, denk ik dat ie nog wel een keer (of meer) terugkomt in mijn Closing Times. Gewoon omdat ie te leuk is!

 

Reacties (3)

#1 Jona Lendering

Ja, lekker.

  • Volgende discussie
#3 beugwant

Is die strakke buik genen, gesnij of afzien?

  • Vorige discussie