Closing Time | Fink

Fink (Fin Greenall) is Dj, producer en singer-songwriter; hoe breed wil je het hebben?

Dit is een beetje een slaapliedje. Nou ja, ik val er niet echt van in slaap, maar godsamme, hypnotiserend is het wel. Zelfs de close-ups van dat gezichtshaar trekken ongewild mijn aandacht (ja ja, dat begint een obsessie te worden). For fuck sake…scary as hell…brr. Maar het zij hem vergeven. Wat een geweldig nummer. Slaap lekker. Wel ff scheren morgenochtend hoor.

 

  1. 3

    Fobie is een te groot woord, ik vind het gewoon lelijk en een beetje vies. En ja het is mij ook opgevallen dat ik vooral veel mannen in mijn CT’s heb zitten. Dat komt deels omdat ik de laatste tijd vooral muziek kies die voor mij (min of meer) nieuw is en die ik door het algoritme van YouTube krijg voorgeschoteld. Maar ook omdat er denk ik gewoon niet zoveel zangeressen zijn die ik echt tof vind. Toevallig staat er binnenkort wel 1 op de rol, hoewel in duet met een man…tja, kan er ook nix aan doen :)