Closing Time | Crosby, Stills & Nash

Foto: Ted (cc)
Serie:

Een blog waar iedere dag wordt afgesloten met een stukje muziek? Wat een leuk idee!” Jazeker, en of dat een leuk idee is. Een collega van me, die ik sprak over Sargasso, had daarin he-le-maal gelijk. De dag er na kwam hij met een stapel verzoeknummertjes. Voor zover ik het ken zijn het lekkere nummers. En voor zover ik het niet ken, leer ik misschien nog eens wat nieuws, zoals wie Crosby, Stills en Nash zijn.

En hey, het is vakantie, de Closing Time-redactie is grotendeels op vakantie, en ik ben jullie al een kleine week aan het lastig vallen met allerhande herrie, dus dit is een prima gelegenheid voor wat afwisseling. De komende dagen dus een miniserie verzoeknummertjes, waar ik ook niet alles van ken.

Reacties (3)

#1 Karin van der Stoop

Leuk! Ik ken ‘m omdat mijn vriend ‘m ook speelt met zijn band. Prachtig, dat 3-stemmige.

  • Volgende discussie
#2 Rigo Reus

Misschien ook een idee om wat aandacht te besteden aan het singersongwriter duo Peter Griffin en Quagmire en hun iconische repertoire.
https://www.youtube.com/watch?v=ekVhH4LRfDQ

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Karin van der Stoop

@2: Seth rules! Maar ik heb zo’n vermoeden dat zelfs hij zijn petje afneemt voor CBN, al dan niet met Y

  • Vorige discussie