Closing Time | Carribean Sunset

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ik weet nog dat eerste keer dat ik deze song hoorde, dat was op mijn wekkerradio, om 06.30 uur. En ik dacht, nog half in slaap: ‘Is dit wel muziek, dit getik?’ Ik hoorde geen drums, waar kwam dat ritme vandaan?

Later kocht ik deze plaat, Carribean Sunset  van John Cale en kon ik die subtiele percussie juist erg waarderen. En als tegenstelling zit er verderop juist een overdadige pianowaterval. Het was vreemd wakker worden toen, dat is me bijgebleven.

 She was so much like a foreign language
That you’ve learned but never understood
She said words just didn’t matter
But when she needed them they always would

 

Reacties (2)

#1 Overmars

Vreemd wakker worden? Ook daar raak je op ten duur wel aan gewend.

  • Volgende discussie
#2 Michiel de Pooter

Deze posting dwong me onmiddellijk een kwisje te doen; Wie van de Velvets is nog in leven ? Cale, Tucker en Yule. Valt mee dus.

  • Vorige discussie