Closing Time | Amii Stewart

Foto: Ted (cc)
Serie:

“Knock on wood” was in de jaren zestig een hit geweest van Eddie Floyd, en Amii Stewart maakte er dertien jaar later, in 1979, een dijk van een disco-single van. Hierboven het officiële clipje, dat de jaren zeventig toont op hun allerergst.

Hieronder nog eens. Zelfs de pretentie tot playbacken is opgegeven maar je kunt ook zien dat Stewart beter kon dansen dan de begeleidende balletgroep.

Reacties (4)

#1 beugwant

ZDF Kultnacht. Ik zal daarvoor wel niet hebben mogen opblijven, maar naast die Duitse Fernsehshows, waar een oneindig budget voor leek te zijn, staken de Nederlandse showprogramma’s toch maar karig af. Dat decor is maar liefst twaalf kleurentelevisies hoog! Goed mogelijk dat we toen thuis die zw/w X20T661/05 nog in de huiskamer hadden staan. Die pas begin jaren negentig de geest gaf. Dat dan weer wel.

  • Volgende discussie
#2 Bismarck

dat de jaren zeventig toont op hun allerergstallerbest
ftfy

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Louis

“Hierboven het officiële clipje, dat de jaren zeventig toont op hun allerergst.”

@0 Ja hóór hier komt het Stalinistisch knobbeltje weer naar de voorgrond. Wie ben jij nu wel om te bepalen wat goed is en wat niet. Notabene, voor Afro-Amerikaanse jongelui was muziek vaak de enige uitweg (of drugs natuurlijk) om uit de ellende te komen.

Ik vind het een prachtige clip.

Er zit een lading aan analoge techniek en movement training in daar kunnen ze tegenwoordig wat van leren met hun pc’tjes en kromme dansacts.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Hemaworstje

Ontmoedigingsbeleid van Jona, reversed marketing?
Zou een goede DJ zijn in de DKRP.
Lekkere muziek en in die tijd keek je amper een clipje maar draaide je de platen grijs.

  • Vorige discussie